Kalle Teittinen

Tässä blogissa seurataan Kallen Kesäksi Kuntoon -sarjan aikana tapahtuvaa kehitystä.

Yhteenveto dieetistä

Jaa Facebookissa

Morjensta päivää! Kaikki kiva loppuu aikanaa ja niin loppu dieettikin parisen viikkoa sitten. Treenailut ja puhtaasti syömiset jatkuu silti, koska bodybildinki on hauskaa hommaa. Kirjottelen nyt vähän yhteenvetoa kaikesta mitä jäi käteen ja mitkä asiat muuttuivat eniten omassa treenailussa ja syömisissä.

Lue lisää »

Uutta jaksoa

Jaa Facebookissa

Joujou! Päivittelyä jakson muodossa! Kuvattiin videolle frendin kanssa iteksemme vetämä olkapääkäsijumppailu. Kotisalilla Foreverillä käytiin reenailemassa, niin ku aina. :D

Lue lisää »

Nälkä on kaveri

Jaa Facebookissa

Hyvveee päivöötä! Kesä on jo oven takana, mutta edelleen jatketaan diettiä. Viime kerralla valittelin ettei asioita hirveesti tapahdu. Otettii kevennys viikkoa väliin ja nyt homma pelittää paremmin ku koskaan! Tsiigaa kuulumiset vlogin muodossa!

Lue lisää »

Lihakesä tuloo

Jaa Facebookissa

Morjentes! Päivittelyä videon muodossa, pientä hiljaiseloa mahtuu taas väliin. Stressiä pukkas mut hommat jatkuu edelleen! ;)

Lue lisää »

Lisää kaasua

Jaa Facebookissa

Terveppäterve! Edelleen dieetti jatkuu ja etiäppäin mennään. Tosin nyt on tuntunu siltä, että tapahtuuko mitään mutta kyllä sitä ku kuvia kattelee ni on tapahtunu. Sitä on vaan suhteellisen itsekriittinen. Varsinki keskivartalon kanssa. :D

Lue lisää »

Pumppi päälle

Jaa Facebookissa

BOOM! Vähän nopeeta priiffiä lauantaina kuvatun jalkareenin jälkimainingeista ja tankkauspäivän aiheuttamasta supermotivaatiosta. ;)

Lue lisää »

Nälkä kasvaa syödessä

Jaa Facebookissa

Morjesta!! Niin ku lupasin viimeksi ni blogia kirjottelen nyt about viikon sykleissä. 9 Viikko on menossa ja hyvillä fiiliksillä edelleen. Tällä kertaa vaihteeksi Vlogia, ettei tää ihan tylsäks mee ;D 

Lue lisää »

Back on track

Jaa Facebookissa

Tervehdys pitkästä aikaa! Niin ku otsikko antaa ymmärtää ni kiirettä on tällä hetkellä enemmän ku koskaan. Se on ollu nyt osasyynä tähän miks en oo kirjotellu tänne. Selityksen on tietenkin selityksiä, mutta selitetään silti :D 

Lue lisää »

Kesäksi kuntoon treenaaminen

Jaa Facebookissa

Jouu ja hyvvee lauantaita !! :) Hienoa että tulit vilkasemaan mitä settiä jaan tällä kertaa. Aattelin vähän avata miten treenit sujuu tällä hetkellä ja millä tavalla tulee jumppailtua päivästä toiseen. Mistä treenikierto koostuu jne.

Lue lisää »

Today Never Tomorrow

Jaa Facebookissa

Oikein hyvää maanantaita kaikille lukijoille! Ei se maanantai niin synkkä oo, kohta se on jo ohiki. :D Noniin sitte suoraan asiaan. Ajattelin tänään käsittellä asiaa, jota ei voi liikaa korostaa kun halutaan mennä kohti parempaa kuntoa ja fysiikkaa. Elikkäs R A V I N T O. Toisin sanoen ruoka = puhdas ruoka!!

Lue lisää »

Kesäksi kuntoon prokkis

Jaa Facebookissa

Morjesta kaikille! Esittely tähän alkuun ni ootte kartalla kuka oikeen oon. Teittisen Kalle, 21v Itä-Helsingistä kotoisin (ex. Vaasalainen) oleva sairaanhoitaja-opiskelija. Urheiltua on tullu pienestä pitäen, mutta salihommat rupes kiinnostamaan palttiarallaa viitisen vuotta sitten. 

Lue lisää »

Blogi - Penkkipunnerrus.fi