Nettivalmennus

Valmentajat Jukka Nyyssölä ja Jari Leskinen

Valmentajat Jukka Nyyssölä ja Jari Leskinen Nordic Fitness Expossa 2016 - Jari ja Jukka veivät SM-kullan kotiin omissa sarjoissaan! Jari kisaa myös vuonna 2017 ja osallistuu kansainväliseen kilpailuun. Kuva: Mike Sirén

Nettivalmennus miehille ja naisille

Nettivalmennukseen kuuluu treeniohjelma ja ruokavalio. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto alta. Naisille ja miehille on omat vaihtoehdot tavoitteiden mukaan. Jos tarvitset apua etkä tiedä mikä ohjelma sopii sinulle, niin rullaa aivan sivun loppuun, jossa on ohjeet yhteydenottoon tai klikkaa tästä.

Päävalmennukset

1. Painonpudotus ja dieetti -valmennukset

Voit aloittaa valmennuksen milloin vain, eikä sitä ole sidottu ajanjaksoon! Dieetit sekä massankasvatusohjelmat sopivat aloittelijoille (N1,M1), kokeneille (N2,M2) sekä experteille (N3,M4), ja kaikista vaihtoehdoista on alla tarkat kuvaukset. Voit myös yhdistää priorisaatioita valmennuksiin sekä valita sopivan treenijakoisuuden, joista lisää alla. 

Valmennukset pitävät sisällään treeniohjelman, joka opettaa sinua treenaamaan jokaista lihasryhmää tasapuolisesti. Tämän lisäksi paketteihin kuuluvat kulutuksesi mukaan tehdyn ruokavalion sekä liikepankin (videot ja tekstiohjeet).

Kuten aiemmin, valmennukset pitävät sisällään niin naisten kuin miesten versiot ja myös kulutuksen mukaan sopivat ruokaohjelmat ja uutuutena vapaasti valittavat treenijakoisuudet eri valmennuksiin.

Katso hinnat ja lisätiedot alta. Naisille ja miehille on omat vaihtoehdot tavoitteiden mukaan. 

Liikepankki

Kaikille valmennettaville lähetetään liikepankkivideot pienen ohjetekstin kera. Tässä esimerkki vatsalihasliikkeiden ohjevideosta:

2. Massakauden valmennukset

On selvä, että lihas kasvaa vain plussakaudella, jolloin syödään yli kulutuksen ja treenataan tehokkaasti. Ongelmana monella on, ettei ruokavalio pysy riittävän puhtaana ja syödään vähän mitä sattuu.

Jari Leskinen on opettanut itsensä syömään puhtaasti myös offikaudella jo yli 10 vuoden ajan, jolloin syödään jopa 1000 - 2000 kcaloria yli kulutuksen, mutta silti säilytetään nätti kunto.

Valmennukseen kuuluu ruokavalio, joka perustuu Jarin vuosien kokemukseen oikeaoppisesta ruokavaliosta ja omakohtaisiin kokemuksiin niin ruoanlähteistä kuin makroista. Valmennus pitää sisällään myös kehityskauteen sopivan treeniohjelman, joka perustuu henkilön kokemukseen ja salivuosiin.

Massaohjelmat jaetaan dieettivalmennuksista tuttuun tapaan naisille ja miehille sopiviin ohjelmiin. Muista ilmoittautuessa mainita kulutuksesi ja painosi sekä pituutesi.

Katso hinnat ja ilmoittaudu »

Priorisaatiot

Priorisaatiot voidaan liittää niin lomilta paluu -valmennuksiin kuin massakauden valmennuksiin. Kerro minkä priorisaation valitset tilausta tehdessä. Jos et halua mitään priorisaatiota, niin saat ohjelman, jossa kaikkia lihasryhmiä treenataan tasapuolisesti.

1. Kädet kasvuun -priorisaatio

Treeniohjelma pitää sisällään niin hauisten kuin ojentajien treenit. Jokainen viikko EI ole samanlainen, vaan pitävät sisällään vaihtelua.

Treeniohjelman tavoitteena on kasvattaa käsien hermotusta, lihasmassaa ja saada ymmärrys olkavarsien treenaamisesta, jotta myös jatkossa pystyy aika ajoin rakentamaan priorisaatiokausia. 

Treeniohjelma sisältää kaikkien lihasryhmien treeniohjelma käsiä painottaen.

2. Selkä kasvuun -priorisaatio

Selkä on yksi hankalimmista ja vaativimmasta lihasryhmistä saada kehittymään, jos luontainen kyky saada liikkeet osumaan uupuu. Pelkät isot painot ja loputtomasti treenejä ei paljon kehitä, jos selkä ei vain hermota.

Suunnittelimme Jarin kanssa selälle kehityskauden treenit, jossa ohjelma on rakennettu Jarin raudanlujaan käsitykseen perusliikkeiden treenaamisesta ja Jukan omakohtaisiin oppeihin huonosti hermottavan selän aktivoimisesta.

Treeniohjelma sisältää kaikkien lihasryhmien treeniohjelma selkää painottaen.

3. Olkapäät kasvuun -priorisaatio

Olkapääpriorisaatio pitää sisällään erilaisia treenejä, joissa volyymia ei säästellä! Tällä saat varmasti myös olkapäihin massaa, erottuvuutta ja opit treenaamaan olkapäitä riittävän tehokkaasti. 

Treeniohjelma sisältää kaikkien lihasryhmien treeniohjelma olkapäitä painottaen.

4. Rinta kasvuun -priorisaatio

Rinta on vaikuttava lihasryhmä, joka näkyy lähes kaikissa kehonrakennusposeissa. Heikko rinta saadaan kasvamaan riittävän kovalla volyymilla ja oikeaoppisella treenillä. Valitse tämä priorisaatio kun haluat saada rintaan lisää lihasmassaa. 

Treeniohjelma sisältää kaikkien lihasryhmien treeniohjelma rintaa painottaen.

Jari Leskisen muutos "pullukasta" bodariksi.

5. Massiiviset jalat -treeniohjelma

Tämä on "no-brainer" eli varma valinta. Jarilla on bodyskenen yhdet kovimmista jaloista. Mutta vaikka Jari on lahjakas, niin pelkkä genetiikkaa ei selitä Mr. Big Wheelsin massiivisia jalkoja.

Kovat jalat vaativat kovaa treeniä, mutta älykkäästi tehtynä huomioiden vammat ja rajoitteet, kuten heikot polvet.

Rakensimme valmennuksen, jossa tavoitteena on opettaa valmennettavaa treenaamaan tehokkaasti jalkoja, ja tuottaa tuloksia lihaskasvussa!

Treeniohjelma sisältää kaikkien lihasryhmien treeniohjelma jalkoja painottaen.

6. Bikinipeppu NYT -valmennus

Belfiepeppu ei tule itsestään. Se vaatii ensinnäkin kireän kunnon, mutta myös takareisien ja pepun priorisointia treeneissä. Tämän lisäksi ruokavaliota on siistittävä ja opittava syömään kuin fitnessurheilija

Hyvä peppu on mahdollista kehittää hyvinkin lyhyessä ajassa, kunhan treenit ovat mietitty riittävän monipuoliseksi ja ennen kaikkea tehokkaaksi. Liian monella naistreenaajalla on vaikeuksia pitää treenin riittävän tehokkaana ja tähän haluamme tehdä muutoksen.

Bikinipeppu NYT -ohjelma pitää sisällään 2 erilaista treeniviikkoa, jossa painotetaan takareisiä ja peppua vaihtelevasti. Tämän lisäksi ohjelma pitää sisällään ruokaohjelman. Tällä ohjelmalla on mahdollista saada jo muutamassa kuukaudessa merkittävää kehitystä ja bikinipeppu ensi kesäksi on täysin mahdollinen!

Treeniohjelma sisältää kaikkien lihasryhmien treeniohjelma jalkoja ja peppua painottaen.

Hinta: 119 euroa

Dieetti alkaa

12 viikon lopputulos

Keskustelua dieettaamisesta

Usein kysytyt kysymykset

Nettivalmennus miehille

Nettivalmennukseen kuuluu treeniohjelma ja ruokavalio. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto alta. Naisille ja miehille on omat vaihtoehdot tavoitteiden mukaan.

Aloittelija (M1) 109€

Olet päässy hieman pulskistumaan ja haluaisit saada muutaman kilon vyötäröltä pois. Käyt salilla pari kolme kertaa viikossa, mutta haluat saada itsestäsi enemmän irti. Teemme sinulle treeniohjelman ja ruokavalion, jolla pudotat painoa ja saat itsesi kerrankin kireämpään kuntoon!

Sisältää: Treeniohjelman, joka on 2-jakoinen yksinkertainen ohjelmarunko, jossa eri lihaksia treenataan tasaisesti ja pääset hyvin alkuun treenissä. Voit valita ruokaohjelman kulutuksesi mukaan, joko vähäisemmän kulutuksen ohjelman (konttorityöntekijä, istumatyössä) tai kuluttavamman kehotyypiin ohjelman (fyysinen työ, seisomatyö). Sisältää myös kasvisruokailijalle vaihtoehdot.

Hinta
Treeni+ruokavalio: 109€ 
Pelkkä treeniohjelma: 59€
Pelkkä ruokaohjelma: 59€ 

Kokenut (M2) 118€ (149€) ALENNUS

Sinulla on useita treenivuosia ja olet tilanteessa, jossa tiedät mitä salilla pitäisi tehdä, mutta et ole vain saanut itsestäsi sitä viimeisintä puristusta irti. Ruokavaliokin vaatisi ammattilaisen silmää. Osaat treenata kovaa etkä pelkää puhdistaa ruokavaliotasi jos niin vaaditaan. Teemme sinulle treeniohjelman, jolla saat varmasti lihastakin, mutta tavoitteena on saada packi näkymään! Ruokavalio on tehty kuin bodarille, eli syöt usein, keveysti ja pidät energiatasosi korkealla. 

Sisältää: 2- tai 4-jakoinen treeniohjelman, jossa kaksi erilaista viikkoa/treenikiertoa. Tehokeinoja on nyt entistä enemmän, jotta saisit kehitystä salilla. Voit valita ruokaohjelman kulutuksesi mukaan, joko vähäisemmän kulutuksen ohjelman (konttorityöntekijä, istumatyössä) tai kuluttavamman kehotyypiin ohjelman (fyysinen työ, seisomatyö). Sisältää myös kasvisruokailijalle vaihtoehdot.

Hinta
Treeni+ruokavalio: 118€
Pelkkä treeniohjelma: 99€
Pelkkä ruokaohjelma: 59€

 

Bonus: enemmän voimaa penkkiin (M3)

Haluatko vain saada voimaa, eikä kireydellä ole niin väliä? Jari tekee hänen henkilökohtaisesta voimaohjelmastaan sinulle penkkiohjelman, jolla saat 10-20 kiloa lisää penkkitulokseesi. 

Sisältää: Penkkitulos nousuun -ohjelma. Simppeli hermotusta parantava penkkiohjelma, jossa voidaan odottaa 10-20kg nousua penkkiykkösessä.

Hinta: 99€

Expertti (M4) 199€

Tämä on crème de la crèmelle tarkoitettu vaihtoehto. Ei heikkohermoisille! Tähän ohjelmaan me panostamme ylivoimaisesti eniten, eli haluamme saada sinulle todella kovan kuosin niin lihasmassan kuin kireydenkin suhteen. Tässä ohjelmassa vedetään sata lasissa salilla ja syödään todella kuin prot. Ohjelma opettaa sinut noudattamaan tiukkaa treenirutiinia ja syömään juuri oikealla tavalla. Ohjelman lopussa olet huippukunnossa. Dieetin lopussa olet vain muutaman viikon päässä kisakunnosta! 

Sisältää:  3-, 4- tai 5-jakoinen ohjjelma, jossa on Kolme erilaista viikkoa/treenikiertoa, joissa monipuolisesti eri liikkeitä. Ohjelmissa on huomioitu mikrosyklitys ja sen tärkeys kokeneemmalle treenaajalle, jotta kehitys pysyy jatkuvana. Paljon liikevaihtoehtoja ja nyt myös uutuutena mm. vähennyssarjat, SST:t ja rest-pauset. Voit valita ruokaohjelman kulutuksesi mukaan, joko vähäisemmän kulutuksen ohjelman (konttorityöntekijä, istumatyössä) tai kuluttavamman kehotyypiin ohjelman (fyysinen työ, seisomatyö). Sisältää myös kasvisruokailijalle vaihtoehdot.

Hinta
Treeni+ruokavalio: 199€
Pelkkä treeniohjelma: 159€
Pelkkä ruokaohjelma: 59€ 

Nettivalmennus naisille

Nettivalmennukseen kuuluu treeniohjelma ja ruokavalio. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto alta. Naisille ja miehille on omat vaihtoehdot tavoitteiden mukaan. Jos tiedät jo vaihtoehdot, siirry tästä suoraan tilaukseen.

Aloittelija (N1)

Haluat polttaa kaloreita ja antaa läskin palaa. Teemme sinulle treeniohjelman, jossa vähällä salikokemuksellakin pääset tekemään kokokaisvaltaista treeniä ja polttamaan rasvaa vatsasta, reisistä, takapuolesta ja käsistä. Teemme sinulle ruokavalion, jota on helppo noudattaa, mutta varmasti tuottaa tuloksia.

Sisältää: Treeniohjelman, joka on 2-jakoinen yksinkertainen ohjelmarunko, jossa eri lihaksia treenataan tasaisesti ja pääset hyvin alkuun treenissä. Voit valita ruokaohjelman kulutuksesi mukaan, joko vähäisemmän kulutuksen ohjelman (konttorityöntekijä, istumatyössä) tai kuluttavamman kehotyypiin ohjelman (fyysinen työ, seisomatyö). Sisältää myös kasvisruokailijalle vaihtoehdot.

Hinta
Treeni+ruokavalio: 109€ 
Pelkkä treeniohjelma: 59€
Pelkkä ruokaohjelma: 59€ 

Kokenut (N2) 118€ (149€) ALENNUS

Olet jo hyvän aikaa käynyt salilla, mutta tarvitset lisäpotkua treeneihisi ja ruokavalioosi. Teemme sinulle ohjelman jossa treenaat tehokkaammin, useammin ja saatat jopa vähän kasvattaa pattiakin. Tämä ohjelma sopii sinulle jos haluat saada reilusti kiloja pois ja vähän sitä peppuakin pyöristymään!

Sisältää: 2- tai 4-jakoinen treeniohjelman, jossa kaksi erilaista viikkoa/treenikiertoa. Voit valita ruokaohjelman kulutuksesi mukaan, joko vähäisemmän kulutuksen ohjelman (konttorityöntekijä, istumatyössä) tai kuluttavamman kehotyypiin ohjelman (fyysinen työ, seisomatyö). Sisältää myös kasvisruokailijalle vaihtoehdot.

Hinta
Treeni+ruokavalio: 118€
Pelkkä treeniohjelma: 99€
Pelkkä ruokaohjelma: 59€ 

Expertti (N3) 199€

Olet edistynyt salitreenaaja, joka on jo kokeillut erilaisia treeniohjelmia ja ruokavalioita. Tiedät mitä teet salilla ja sinulla on kokemusta laajasti erilaisista treenityyleistä. Haluat saada itsesi todella kovaan kuntoon, mutta tiedät sen vaativan myös erittäin kovaa panostusta. Tämä ohjelma vaatii sinulta todella paljon, mutta tulokset ovat sen mukaiset! Teemme sinulle treeniohjelman jossa ei säästellä treeneissä eikä vauhdissa. Ruokavalio edesauttaa kehitystäsi ja tulet kiristymään myös ohjelman aikana.

Sisältää: 4- tai 5-jakoinen treeniohjelma, jossa kolme erilaista viikkoa/treenikiertoa, joissa monipuolisesti eri liikkeitä ja ohjelmassa huomioitu mikrosyklitys ja sen tärkeys kokeneemmalle treenaajalle, jotta kehitys pysyy jatkuvana. Paljon liikevaihtoehtoja. Voit valita ruokaohjelman kulutuksesi mukaan, joko vähäisemmän kulutuksen ohjelman (konttorityöntekijä, istumatyössä) tai kuluttavamman kehotyypiin ohjelman (fyysinen työ, seisomatyö). Sisältää myös kasvisruokailijalle vaihtoehdot.

Hinta
Treeni+ruokavalio: 199€
Pelkkä treeniohjelma: 159€
Pelkkä ruokaohjelma: 59€ 

Bettina Gräsbeck ja kevyt kesäkuosi!

Valmentajat esittäytyvät

Jari Leskinen ja rapsakka diettikunto!

Jari Leskinen

Jari Leskinen toimii penkkipunnerrus.fi:n nettivalmennusten päävalmentajana. Jarin koulutus- ja kokemustausta on vailla vertaansa: Jari on kouluttautunut, mm.liikunnanohjaajaksi, kuntososaliohjaajaksi, uimaopettajaksi ja omaa arvostetun FISAF Personal Trainer -lisenssin. Leskinen on toiminut valmentajana niin kilpailijoille kuin kuntoilijoillekin vuodesta 2011 täysipäiväisesti. Osaamisesta kielii se, että Jari on auttanut jokaisen fysiikkalajin kisaajia kisalavakuntoon. mm. bikini fitnessissä, women's ja men's physiquessa, body fitnessissä, classic bodybuildingissä ja kehonrakennuksessa.

Sanni Paalanen sijoittui junior body fitnesss -168cm -sarjan toiseksi ja myös yleisen sarjan toiseksi. Valmentaja Jari Leskinen tyytyväisenä voitosta!

Tuoreimmista menestyjistä mainittakoon toinen penkkipunnerrus.fi:n valmentajista, Jukka Nyyssölä ja itse Jari Leskinen, jotka voittivat oman sarjansa mestaruuden kehonrakennuksessa 2016. Muitakin voittajia kuuluu Jarin valmennettaviin, kuten Mika Polvinen classic bodybuildingissä, jolle räpsähti junnusarjan voitto 2016. Muita kisaajien meriittejä ovat mm. John Lausvuon classic bodybuildingin SM voitto kevät 2016 ja Mervi Hartikaisen body fitness beginners sarjan 5. sija.

Onhan Jari tietysti itsekin menestynyt urheilun ja fitnessin saralla, sillä Jari on kilpaillut niin penkkipunnerruksessa kuin kehonrakennuksessakin. Jarin viimeisin meriitti on kehonrakennuksen alle 90 kilon Suomen mestaruus. Jarin valmennusfilosofia on: "usko itseesi, luota valmentajaasi. Terve keho ja ja mieli ja tasapaino salin ja muun elämän kanssa ovat minulle tärkeitä asioita."

Jarin vahvuudet ovat laaja ymmärrys terveellisestä ja tehokkaasta ruokavaliosta ja todella tasapainoiset treenit, jotka aina sopivat tavoitteisiin.

Jukka ja voitopose!

Jukka Nyyssölä

Jukka Nyyssölä on penkkipunnerrus.fi:n perustaja ja toimii kulisseissa apuvalmentajana Jarille. Jukka on harrastanut kuntosalia yli 20 vuotta ja omaa useita Suomen mestaruuksia (sotilaspenkki SM 1 2003 ja 2004) voimailusta kehonrakennukseen. Viimeisin ja myös ensimmäinen kehonrakennuskilpailun voitto tuli 2016 järjestetystä NFE-kilpailusta, josta Jukalle tuli SM kulta alle 80 kilon sarjassa. 

Jukka on veljensä ACE-voittajan Mika Nyyssölän tavoin itseoppinut kehonrakentaja, jolla on harvinaislaatuisen pitkä kokemus niin voima- kuin bodytyyppiisestä treenaamisesta. Tämä itseopittu tietotaito yhdistettynä Jari Leskisen vankkaan tietotaitoon, mahdollistaa monipuolisten treeniohjelmien suunnittelun. 

Jukan valmennusfilosofia on: Kova työ palkitaan, eikä alussa pidä olla kiire. Kun on malttia ja järkeä mukana, niin vältytään ylilyönneiltä ja tehdään kuntosaliharrastuksesta koko elämän kestävä projekti, eikä vain yksi kesäkuntoon -rypistys!

Jukan vahvuudet ovat uskallus kokeilla aina jotain uutta sekä kyky nähdä asioissa niiden positiivinen puoli. Jukalla on pitkä ja tuloksellinen treenitausta sekä mentaalipuolen kokemusta mm. 10 vuoden bisnesmaailmassa yrittämisestä.

Nettivalmennuksen tilaaminen ja maksaminen

Haluatko aloittaa nettivalmennuksen? Olet siis valmis haasteeseen? Kerro meille minkä valmennusohjelman haluat, valitse sen jälkeen treenijakoisuus ja kulutuksesi (kevyt/raskas). Kerro myös haluatko kasvisvaihtohdon vai et. Lopuksi voit kertoa painosi, pituutesi ja minkä priorisaation haluat. Voit myös ottaa pelkän ruokaohjelman tai treeniohjelman. Saat Jari Leskiseltä vastauksena maksutiedot ja/tai tarkennuksia kysymyksiisi. Maksu tapahtuu tilisiirtona ja saat laskun maksettavaksi sähköpostiisi. Valmennus toimitetaan 2-4 päivän sisällä maksukuitin saamisesta!

Voit tehdä kysenlyn tai tilauksen laittamalla sähköpostiviestiä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kaikki mahtuvat mukaan! 

Etkö tiedä mikä sopii sinulle?

Ei hätää, me autamme veloituksetta kartoittamaan sinun lähtötasosi ja suosittelemme sinulle sopivaa ohjelmaa osaamisen ja tavoitteesi mukaan. Voit olla yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. - vastauksen saat aina ja tilaus on sitova vasta kun ohjelma on maksettu, joten voit huoletta kysyä meiltä apua ensin!