Haastattelut

Pekka Kotipohja - kohti suuria haasteita

Jaa Facebookissa

Pakkiksen Eib, Pekka Kotipohja, on tuttu kasvo bodyscenessä niin netissä kuin kisoissakin. Nuoresta iästään huolimatta Pekalla on käsittämätön fysiikka ja rahkeita kunnon karkeloihin! Penkkipunnerrus.fi haastatteli Pekka Kotipohjaa. 

Lue lisää »

Freddi Smulter - 400 kg MM-penkki

Jaa Facebookissa

Fredrik Smulter on tunnettu kovana penkkaajana, mutta nyt Freddi räjäytti potin 400 kg nostolla penkkipunnerruksen maailmanmestaruuskisoissa Tanskassa. Smulter on näin ollen ainoana ihmisenä penkannut urheilukilpailuissa 400 kg. Nyt saa olla Suomesta ylpeä! Penkkipunnerrus teki pikaisen haastattelun tästä härkämäisen vahvasta kaverista (nostovideo artikkelin lopussa).

Lue lisää »

Marko "Vastis" Mielikäinen - 200 kg penkistä 18-vuotiaana

Jaa Facebookissa

Penkkipunnerrus.fi haastatteli Mika Nyyssölän avustuksella tulevaa legendaa Marko Mielikäistä. Marko kertoi sotasuunnitelmistaan ja saamastaan nettifamesta! 

Lue lisää »

Haastattelussa Mikko Leppänen

Jaa Facebookissa

Helsinkiläinen Mikko Leppänen on pitkän linjan salikonkari, kehonrakentaja ja suosittu PT. 

Lue lisää »

Tomi Takamaa - treenaava keskustelupalstojen moderaattori

Jaa Facebookissa

Tomi Takamaa on tullut useimmille tutuksi keskustelupalstojen väsymättömänä moderaattorina, erityisesti Pakkotoisto.com:sta ja entisestä UFS:n foorumista. Tomin useamman vuoden aktiivinen saliharrastus, kehonrakennustausta ja tietotaito näistä tekevät tästä kaverista varsinaisen tietopankin treenaamisen suhteen. Penkkipunnerrus.fi pääsi haastattelemaan supliikkimies "Mr. Backlanderia!"

Lue lisää »

Mika Nyyssölä - Gymlogin tähti haastattelussa

Jaa Facebookissa

Mika Nyyssölä tunnetaan hyvin nettimaailmassa yhtenä suosituimpana kehonrakentajana ja myös viihdyttäjänä. Mikalla on yhteistyössä Pakkotoiston Mike Sirénin kanssa useita yhteisiä projekteja, joista viimeisimpänä mainittakoon Gymlog.

Mika on aktiivinen salillakävijä ja harrastanut kehonrakennusta jo kohta 20 vuotta. Tällä kertaa keskitytään Mikan salihistoriaan sekä Mikan bravuuriliikkeeseen, penkkipunnertamiseen.

Penkkipunnerrus.fi pääsi haastattelemaan monitaituri Mika "Bisley" Nyyssölää. Lue lisää Mikan tarinasta!

Lue lisää »

Mike Sirén - haastattelu Pakkiksen perustajasta

Jaa Facebookissa

Mike Sirén, mies joka tunnetaan parhaiten Pakkotoisto.com:n perustajana, omistajana ja aktiivisena valokuvaajana, avaa sanaisen arkkunsa ja kertoo suoraan mistä penkkipunnerruksessa ja treenaamisessa on kyse! Entisenä 220 kilon RAW-penkkiennätyksellä, Mike tietää mistä puhuu! Lue lisää Miken treeniurasta!

Lue lisää »

Utti "Hulkki" Hietala - Haastattelussa kehonrakennuksen PM-mestari

Jaa Facebookissa

Hulkin tuntee kaikki? Ai ei vai? Noh, tämän haastattelun jälkeen sinulle ei jää epäselväksi, kuka on Suomen omistautunein kehonrakentaja! Penkkipunnerrus.fi pääsi vihdoin ja viimein haastattelemaan Utti "Hulkki" Hietalaa.

Lue lisää »

Allan Jokinen - 175kg:n dippikuningas

Jaa Facebookissa

Allan 'Allu' Jokinen on varmasti tuttu Pakkotoisto.com:n lukijalle, sillä Allun penkkipunnerrus- ja dippivideot ovat vakiokamaa Pakkislaisten treenivideoketjussa. Allan on myös käväissyt telkkarissa, kun hän punnersi uuden ennätyksen maksimidipissä Ennätystehdas-nimisessä showssa.

Penkkipunnerus.fi haastatteli Allania ja kyseli hieman mistä kaikki on lähtenyt liikkeelle, miten hän treenaa penkkiä ja minkälaisia suunnitelmia herralla on!

Lue lisää »

Jani Murtomäki - yli 400 kg penkkaava legenda!

Jaa Facebookissa

Jani tunnetaan Suomessa ja maailmalla yhtenä kovimpana penkkipunnertaja. Poikkeuksen sääntöön tekee se, että Jani kisaa yhä ja hänellä on tavoitteena rikkoa sekä omat ennätyksensä että tavoitellun maailmanennätyksen penkkipunnerruksessa!

Lue lisää Janin historiasta, ennätyksistä, treeneistä ja tulevaisuuden suunnitelmista! Lopuksi Jani summaa viisi vinkkiä, jonka avulla voit kehittyä salilla paremmaksi voimailijaksi! 

Lue lisää »

Maria Kuure - vahva voi olla myös kaunista

Jaa Facebookissa

Maria Kuure on 35-vuotias body fitness -kilpailija ja ahkera salilla kävijä. Maria erottautuu monista naistreenaajista olemalla erittäin vahva treenaaja, työntäen yli 100 kiloa penkiltä! 

Penkkipunnerrus.fi sai haastateltavaksi tämän body fitness-lavojen kaunottaren. Lue lisää! 

Lue lisää »

Katarina Tunturi - uskomaton pakkaus

Jaa Facebookissa

Katarina on Helsinkiläinen PT, kokenut salikuntoilun ammattilainen ja on kisaillut myös bodyfitneksessä. Haastattelussaan Katarina kertoo tarkasti oman treeniohjelmansa ja tapansa treenata, unohtamatta kertoa mm. asenteen tärkeydestä ja päättäväisyydestä, kun tähdätään korkealle. Katarina antoi haastattelunsa Penkkipunnerrus.fi:lle.

Lue lisää »

Janni Hussi - kuvankaunis fitnessmalli haastattelussa

Jaa Facebookissa

Janni Hussi on 20-vuotias vuoden 2010 Fitnessmalli-kisan voittaja. Janni kertoi Penkkipunnerrus.fi:lle miten hän innostui salista, miten hän valmistautui fiitnessmalli-kisaan ja miten hän treenaa nykyisin ja pitää upeasta kunnostaan huolta!

Lue lisää »

Jari Leskinen - Mr. Big Wheels puhuu ensimmäistä kertaa!

Jaa Facebookissa

Jari on Espoolainen ex-voimanostaja ja nykyinen kehonrakennuskonkari. Jari on aina treenannut voimatyylillä ja nyt hän kertoo enemmän mistä kaikki lähti!

Jari ei pelkää pistää kaikkea likoon treeneissä, välillä jopa oksennukseen asti! Haastattelussa Jari puhuukin asenteen tärkeydestä ja itsensä voittamisesta. Jotkut pelästyvät "huonoa oloa" ja jotkut rakastavat sitä. Tämä erottaa selkeästi jyvät akanoista kun puhutaan kehittymisestä salilla.

Penkkipunnerrus.fi haastatteli Jaria, jatka siis lukemista!

Lue lisää »

Juha Ryödi - 200kg:n RAW-penkkaaja ja raskaansarjan kehonrakentaja

Jaa Facebookissa

Juha Ryödi on 28-vuotias raskaansarjan kehonrakentaja Helsingistä ja tullut tutuksi kilpailijana sekä kehonrakennuksessa että penkkipunnertamisessa.

Juha kertoi Penkkipunnerrus.fi:lle miten hän on päätynyt voimailemaan ja penkkipunnertamaan sekä miten pikku pojasta kasvoi 1.5 vuodessa 30 kiloa painavampi järkäle.

Lue lisää »