Vastuunrajoitus

Yleiset ehdot

Maksuliikenne tapahtuu Paytrail Oyj:n tarjoaman integraation yli ja kaikki data siirretään suojatun SSL-yhteyden avulla, joka on serfifoitu Suomessa. Penkkipunnerrus.fi:n palvelimet sijaitsevat Suomessa Sigmatic Oy:n palvelimilla.

Maksun saaja on Tmi Jukka Nyyssölä (2830865-6).

Nettivalmennusten ehdot

Tämä sopimus ja palvelun aikana tuotettu kirjallinen sisältö (esim. ohjelmat) on tarkoitettu vain asiakkaan nähtäväksi eikä palvelun sisältöä tai dokumentteja saa luovuttaa ilman erillistä lupaa muiden käyttöön. Mikäli sopimuksen sisältöön tehdään oleellisesti muutoksia tai lisätöitä, sovitaan niistä aina erikseen. Esimerkki tällaiset olisivat muutokset ohjelmiin asiakkaan toiveesta, kuin mitä sopimukseen on sisällytetty.

Jokainen tilaus on sitova siitä lähtien, kun maksu on onnistuneesti suoritettu Paytrailin kautta.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Muut sivuston ehdot

Penkkipunnerrus.fi ja kaikki sen sisällöntuottajat, osalliset tai yhteistyökumppanit eivät ota mitään vastuuta Sivuston vinkkien, ohjeiden tai neuvojen aiheuttamista fyysisistä, henkisistä, rahallisista eikä muista välillisistä vahingoista. Jokainen lukija ottaa itse vastuun ohjeiden saattamisesta käytäntöön. Sivuston tekijät eivät ole millään tavalla vastuusssa ohjeiden oikeellisuudesta, luotettavuudesta tai sisällöstä eikä sisällön soveltumisesta johonkin tiettyyn tarkoitukseen. 

Mitään osaa sivustolla esiintyvistä sisällöistä ei saa kopioida omaan käyttöön ilman erillistä lupaa. 

Penkkipunnerrus.fi ei vastaa käyttäjien välisen viestinnän tai toiminnan toisille käyttäjille mahdollisesti aiheuttamista haitoista tai vahingoista. Sivustolla tapahtuva Käyttäjien välinen viestintä kommenttien kautta tai epäsuorasti, on käyttäjien omalla vastuulla.