Kehonrakennuksen SM-kilpailut 2018 -kisakooste

SKL järjesti ensimmäistä kertaa omat kehonrakennuskilpailut ja taso oli kova! Videolla mukana mm. Kotipohja, Kemppainen, Sihvonen, Nyyssölä, ja PT Vatanen.

Suomen kehonrakennus ei ole kuollut, kuten kisojen keskellä käydystä puheesta tuli ilmi ja ei se siltä näyttänytkään. Kilpailjoita oli niin paljon, että alle 90 kilon sarjassa oli ns. eliminaatiokierros, eli osa kilpailjoista tiputettiin pois ennen semifinaalia.

Jokaisessa sarjassa taso oli hyvä ja lavalla nähtiin paljon vanhoja tuttuja, jotka olivat parantaneet kuntoaan viime kisoista. 

Messualueella oli myös paljon somesta tuttuja henkilöitä ja sainkin kaapattua haastatteluun mm. Olli Kemppaisen ja Mika Sihvosen. Nämä herrat eivät ole aiemmin esiintyneet Penkkipunnerrus.fi:n videoilla, joten oli suuri kunnia saada heidätkin haastateltavaksi.

Kisojen ehdottomasti hienoin hetki oli kun Pekka Kotipohja nappasi oman sarjansa Suomen mestaruuden ja overall-voiton! Pekkaa olen haastatellut viimeksi 2014 ja kisannut hänen kanssaan 2016. Nyt oli Pekan vuosi ja kunto oli todella upea! Sami Jaukkuri oli iso ja kireä, mutta jäi tällä kertaa kakkoseksi Kotipohjan esteettiselle ja hienolle kunnolle. 

Näimme myös lavalla vierailijoina Mika Nyyssölän, Olli Kemppaisen ja Kille Kujalan vapaaohjelmat ja yhteisshown. Voin sanoa, että lihaa oli kuin rekkalastillinen, kun nämä herrat tömistelivät tantereelle!

Tästä videosta tulikin pitkä, nimittäin melkein tunnin mittainen reportaasi kisoista! Oli hauska päästää uusi kamera tositoimiin ja laatu onkin sitten huomattavasti parempaa kuin aiempina vuosina!

Oikein mukavia katseluhetkiä ja vielä kerran suuri kiitos Suomen Kehonrakennusliitolle kisajärjestelyistä ja kilpailjoille iso hatunnosto osallistumisesta!

Jos haluatte tukea SKL:n toimintaa ja kehonrakennusta tulevaisuudessakin, niin jakakaa videota ja saadaan uudelle liitolle ja kilpailijoille enemmän näkyvyyttä!

Syksyn nettivalmennukset ovat alkaneet Jari Leskisen johdolla

Jo kolmatta vuotta putkeen pyörineet nettivalmennukset ovat taas alkaneet. Nettivalmennuksista vastaava päävalmentaja Jari Leskinen kertoo videolla treenaamisesta, ruokavaliosta ja painon pudottamisesta.

Lue lisää kaikista vaihtoehdoista tästä linkistä. www.penkkipunnerrus.fi/nettivalmennus

Blogi - Penkkipunnerrus.fi