Jari Leskisen ja Jukka Nyyssölän penkkikoulu

Seuraavan koulutuksen ajankohta 10.4 klo 11 ja 14. Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ilmoita: nimesi, ikäsi, painosi ja oletko aloittelija vai kehittynyt. Kerro myös salitaustasi ja penkkimaksimisi.

Koulutuksen tavoitteet:

- opettaa oikeaoppinen penkkitekniikka

- kasvattaa asennetta penkkaamiseen

- kehittää osallistujan maksimivoimaa 

Koulutuksen sisältö

Kahden tunnin (2h) penkkikoulu koostuu n. 0,5 h teoria- ja opastusosiosta penkkipunnertamisesta ja penkkipunnerrusharjoittelusta.

Alustuksen myötä siirrytään kahden hengen ryhmiin, jossa n. 1,5 h verran jokainen pääsee käytönnössä penkkipunnertamaan. Jokaisen henkilön penkkipunnerrusteknikkaa käydään läpi yksitellen ja pyritään korjaamaan virheasennot ja opettamaan taloudellinen ja tehokas punnerrustekniikka. Kaikki voi kokeilla omaa maksimiaan ja tarkoituksena on se jopa rikkoa!

Jokaiselle jaetaan penkkipunnerrusohjelma, jonka avulla voi alkaa harjoittelemaan. Penkkipunnerrusohjelmia on kahdenlaisia, joista voi valita itselleen sopivan tai kouluttajien suositteleman vaihtoehdon.

Koulutuksen paikka

Koulutuspaikkana on Helsingissä sijaitseva legendaarinen Mayor's Gym, Ruoholahden kauppakeskuksessa (Itämerenkatu 21, 00180 Helsinki). Sisäänpääsy kuuluu koulutuksen hintaan ja kuntosalille voi jäädä harjoittelemaan koulutuksen jälkeen. Koulutuksessa käytetään kahta penkkiä.

Kouluttajat

FISAF-koulutettu PT Jari Leskinen. Penkkipunnerruksen SM sija. 1 v.2001. Kehonrakennuksen noviisien SM 2007.

Penkkipunnerrus.fi:stä tuttu Jukka Nyyssölä. Sotilaspenkkipunnerruksen SM 1. sija vuosina 2003 ja 2004. 

Koulutuksen hinta

100 euroa / osallistuja (kaksi kolmen hengen ryhmää). Salipääsymaksu (arvo 10€) kuuluu hintaan.

Ilmoittautuminen aloittelijoille ja kehittyneille

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ilmoita: nimesi, ikäsi, painosi ja oletko aloittelija vai kehittynyt. Kerro myös salitaustasi ja penkkimaksimisi.

Ilmoittautumistilanne keväälle 
Aloittelijat: 0/6
Kehittyneet: 0/6

Koulutuksen ajankohta

Keräämme ensin riittävän määrän osallistujia ja sovimme sitten kaikille ajankohdasta.