Kolme kuningasta - kolme haastattelua

Link

Kolme vierasta, kolme loistopätkää! Renne, Aksu ja Allu! Nappaa tästä koko viikonlopuksi katsottavaa!

Haastattelin tuttuja bodyscenen hahmoja live-lähetyksessä muutamia viikkoja sitten ja tässä ovat samat haastattelut nyt myös Youtubessa.

Ensimmäisenä vieraana oli Renne Korppila, kenen kanssa puhuimme todella laajasti kaikesta mahdollisesta. Aiheina olivat tietysti sali, treenaaminen ja syöminen, mutta myös  elokuvat, pelit ja muut hankalatkin aiheet. Renne btw esiintyy "Lahtaajana" uudessa suomalaisessa elokuvassa nimeltä Rendel!

Toisena vieraana striimissäni vieraili Alexandros Staboulis, joka valmistautui silloin ensimmäisiin pro-kisoihinsa. Aksun kanssa oli leppoisa keskustella ja hänellä on hyvin sana hallussa. Aksu ei myöskään pelkää kertoa mielipiteitään asioista. Aiheina mm. treenaaminen volyymipainotteisesti ja ruoka.

Kolmantena vieraana itse Allan Jokinen! Oli jo tiedossa, että tästä striimistä tulee kaikista hauskin ja niinhän siinä kävi. Allu ei häpeile mitään ja kertoo avoimesti niin hormoneiden käytöstään, kuin seksimieltymyksistään. Aiheina mm. koulukiusaaminen, romanit, treenaaminen, doping, seksi ja paljon muuta!

 

comments powered by Disqus