Ronnie Colemanin haastattelu 2017

Link

Ronnie Coleman antoi eksklusiivisen haastattelun, jossa hän paljastaa miten kuuluisat voimailuvideot olivat pelkkää showta.

Ronnie on ollut poissa treeneistä useita vuosia seitsemän erilaisen leikkauksen takia ja paino on pudonnut lähes 45 kiloa Mr. Olympia -ajoista. Ronnie kylläkin kertoo, ettei loukkaantunut koskaan treeneissä, vaan kouluaikoina hänen selkänsä vahingoittui amerikkalaista jalkapalloa pelatessa ja vasta aktiiviuransa jälkeen raskaat treenit kumuloituivat vakaviksi ongelmiksi mm. selässä.

Ronnie kertoi nostavansa myös raskaasti jo lukiossa. Hän mainitsi kyykkäävänsä 500 paunalla jo silloin, eli 225 kilolla! Ronnnie kuitenkin kertoo, että kun hän siirtyi kehonrakennukseen, niin ainut asia mikä muuttui oli toistoalueet. Voimailuaikoina Ronnie teki 4-5 toiston superraskaista sarjoja ja bodaukseen siirryttyä 20-30 toiston sarjoja. 

Ronnie sanoo, että voimanostossa ei tarvitse rakentaa lihasta, vain voimaa ja siihen riitti muutama toisto sekä raskaat painot. Kehonrakennuksessa taas pitää tehdä enemmän toistoja, jotta lihas kasvaisi. Ronnie jopa myöntää, että 360 kilon kyykyt olivat pelkkää "pelleilyä" ja hauskanpitoa. Normaalit treenit koostuivat 15-20 toiston sarjoista.

Ronnie jatkaa voimasta puhumista ja kertoo, että tuollaisiin painoihin pääseminen vaatii yhtä lailla aikaa, kuin "kivilihakin" tekeminen. Ronnie oli lähempänä 40-vuotta ennen kuin pystyi tuollaisia painoa nostamaan. 

Ronnie kertoo hieman historiastaan miten "sotkeentui" kehonrakennuksen pariin, vielä kun hän työskenteli poliisina. Eräänä päivänä yksi kolleegoista kysyi Ronnielta, että missä treenaat, kun näytät noin isolta. Ronnie kertoi, että aseman salilla. Työkaveri sanoi Ronnielle, että hänen kannattaisi varmaan tulla kokeilemaan kunnon kuntosalia, johon Ronnie totesikin, että hän onkin nostanut käytännössä kaiken mitä pikku poliisiaseman salilla voi nostaa.

Sali jonne Ronnie päätyi oli Brian Dobsonin omistama nyt jo kuuluisa Metroflex Gym, jossa Brian samantien huomautti Ronnielle, että hänellä olisi todellisia mahdollisuuksia menestyä kehonrakennuksessa. Dobson tarjosi ilmaisen salijäsenyyden Ronnielle ja siitä homma lähti liikkeelle.

Ronnie kertoi voittaneensa 4-5 showta sinä samana vuonna, Brianin neuvoessa Ronnielle kaiken diettaamisesta poseerauksiin. "Loppu on historiaa", kuten Ronniekin sanoo, sillä hän voitti melkein kaiken sen jälkeen.

Ronnie puhuu myös motivaatiosta ja kertoo, että niin kauan kuin hän nauttii tekemisestään, niin se pitää hänet liikkeellä. Kaikesta tekemistään pitää tykätä, jolloin voi menestyä.

Tällä hetkellä Ronnie ei tähtää kisakuntoon, vaan tekee pelkästään ylläpitävää treeniä ja yrittää pysyä terveenä. Nyt hän keskittyy lisäravinnebisnekseensä ja sen esille tuomiseen useissa eri maissa.

Loppuun Ronnie summaa Lee Haneyn ja Arnoldin olevan henkilöt, joita hän on aina katsonut ylöspäin bodauksen saralla.

Katso koko Josh Bryantin haastattelu tästä:

Osallistu Kesäksi Kuntoon -valmennuksiin nyt

Olemme uudistaneet roimasti viime vuoden valmennuksia. Uutuutena täysin uudet kokeneiden ja experttien ohjelmat, liikepankki sekä tilaajaetuja! Lue lisää tästä: http://www.penkkipunnerrus.fi/nettivalmennus

 

comments powered by Disqus