Arto Vainio - Oopperan "Kummajainen"

Wagnerin neliosainen ooppera neljänä päivänä viikosta, 14 treeniä kotisalilla samana viikkona ja ruoaksi 350 grammaa riisiä sekä 500 grammaa raakaa jauhelihaa per kerta-annos - sellainen on Arto Vainion normaali viikko. Vuoden kiinnostavin persoona, Arto Vainio Penkkipunnerrus.fi:n haastattelussa.

Päivitys 13.1.16: Bonusvideo "sata palaa sushia".

Enpä ole IKINÄ nähnyt kenelläkään tällaista asennetta ja intohimoa - silkkaa fanaattisuutta, jota Artolla on. Arto on ammattimuusikko Kansallisoopperassa ja samaan aikaan harrastaa kehonrakennusta täydellä sydämellä. Sain harvinaisen kunnian tutustua Arton ajatuksiin, työhön sekä salitreeniin.

Artolla on oma kotisali ja siellä hän on oikeastaan rakentanut kroppansa. Ensimmäiset kehonrakennuskisat Arto kisasi viime vuonna, 46-vuoden ikäisenä! 

Tällä videolla tapahtuu ja kuuluu mielenkiintoisia asioita, ehkä jopa mielenkiintoisin vieras jota minulla on ollut - en sano sitä siksi, että Arto olisi kuuluisa niinkuin Marko Savolainen, vaan siksi että en ole kuuna päivänä tiennyt näin omistautuneita ihmisiä olevan kehonrakennuksen parissa Suomessa! 

Antoipa Akikin mielipiteensä omistautumisesta lajille ja miten se ominaisuus näkyy niissä, jotka elävät "hetkessä".

Eipä muutkaan säästyneet Arton karismalta, kuten kuvista pystyy päättelemään.

Arto antaa uuden käsityksen kehonrakennukselle, jos sitä joku on ulkonäkökeskeisenä ja itseriittoisena harrastuksena pitänyt! 

Hyvät naiset ja herrat, bassoklarinetissa tunnin verran Arto Vainio, kapellimestarin Jukka Nyyssölän sävellyksessä  "Oopperan Kummajainen"!

 

 

Blogi - Penkkipunnerrus.fi