Utti Hietalan haastattelu - TULOSSA 2.1.2016

Pakkohan tästä on mainita etukäteen! 2.1.2016 julkaistaan legendaarisen Utti "Hulkki" Hietalan 2,5 tunnin eeppinen haastattelu!

Katso haastiksen teaseri-video tästä!

Penkkipunnerrus.fi haluaa kiittää kuluneesta vuodesta kaikkia seuraajia! Kanava on kerännyt huikean suosion ja vielä kiihtyvällä vauhdilla! Iso kiitos kuuluu vieraille, kuten Aki Mähöselle, Marko Savolaiselle, Mika Nyyssölälle ja nyt Utti Hietalalle! Ilman näiden kunnianarvoisten vieraiden halua osallistua täysin pyyteettömästi haastatteluihin ja salivideoihin, ei tämä olisi ollut mahdollista. Kiitokset myös Markus Heinäselle, Tomi Takamaalle, Ari Kokkoselle, Allan Jokiselle ja Jari Leskiselle! Kiitokset myös kaikille muillekin ystäville ja kavereille, jotka ovat olleet mukana!

Upean vuoden kunniaksi heti uutena vuotena julkaistaan Utti Hietalan täyspitkä haastattelu. Utti käy läpi salinuransa alkuajat, koko kisahistoriansa ja PALJON muuta asiaa treenaamisesta, syömisestä, bulkkaamisesta, dieetistä, kisaamisesta jne.

Tältä kaverilta ei jutut lopu kesken! 

Joku pyysi, ettei Uttia saisi keskeyttää, joten kuvasimme sitten kaksi ja puoli tuntia materiaalia. Sisällysluettelo näyttää jo tässä vaiheessa 43 eri kohtaa ja videon editointi on noin puolessa välissä.

Katsotaan tuleeko tästä myös sisällöllisesti pisin Penkkipunnerrus.fi:n video ;)

Ei muuta kuin katsomaan teaser-traileri ja tilatkaa Penkkipunnerrus.fi:n Youtube-kanava, niin autatte parhaiten tukemaan sisällöntuotantoa myös ensi vuodellekin! Facebook-kanavalla on myös pian peräti 4000 seuraajaa, muttei aivan vielä! Muistakaa tykätä sielläkin!

Hyvää joulua ja hauskaa uutta vuotta! Iso kiitos vielä katsojille ja faneille! Muistakaa treenata! 

Blogi - Penkkipunnerrus.fi