Allan "Allu" Jokisen penkkitreenejä

Onko Allun unelma maailmanmestaruudesta enää pelkkä haave, vai vieläkö tästä Suomen mestarista leivotaan maailmanmestari?

Allulla on mörkömäisestä ulkomuodostaan huolimatta tosi symppis kaveri ja vitsiä lentää, ja arvatenkin alapään kautta, kun Allusta on kyse. Kuitenkin kun Allan sille päälle sattuu, niin jutun taso menee todella vakavaksi ja sitä arvostankin Allussa, että hän on pysynyt tosi aitona kaverina kaikki nämä vuodet. Allan taitaa olla niitä harvoja kaiffareita saliharrastuksen parissa, joka sanoo asiat niinkuin ne ovat. 

Allan on kohta kymmenen vuotta penkkaillut ja pian alkaa uran loppu häämöttää. Jospa vielä sen maailmanmestaruuden nappaisi, niin unelmasta tulisi totta. Mutta ehtiikö ja pystyykö hän enää siihen, kun useat eri loukkaantumiset vaivaavat ja aivan kaikkea ei ole enää valmis uhraamaan elämästään lajille.

Tällä kertaa penkkailtiin isoilla romuilla, härnättiin Markus Heinästä ja puhuttiin mm. dopingista ja mikä on natupenkkimaksimi. 

Näistä aiheista lisää alla olevassa videossa, josta arvasin tulevan hyvä pätkä jo kuvauksia sopiessani Allun kanssa. Ja niinhän siitä tulikin! :)

 

Blogi - Penkkipunnerrus.fi