Kisakooste Fitness Classic 2015

Link

Noniin! Lauantain pitkä Fitness Classic -kisapäivä on ohi ja kello lähestyy yhtä yöllä. Päiväni alkoi kello 8 aamulla ja vielä tässä istutaan! Hieno kilpailu oli ja upeita kisaajia jokaisessa sarjassa. Kaikesta näki, että lähes kaikki oli lähtenyt kisaan täysillä ja hyvällä asenteella! Taso oli erittäin kova ja erityisesti junnuissa nähtiin todellista tulevaisuuden potentiaalia niin naisissa kuin miehissäkin! Tässäpä 1h 16 minuutin täyspitkä video koko kisasta, clicketi click. ;)

18.4 pidettiin Fitness Classic -kisat Helsingin Kulttuuritalolla. Sarjoja ja kilpailijoita oli monta! Kisat alkoivat klo 10:00 ja jatkuivat koko päivän aina ilta kahdeksaan saakka. Kiitokset kaikille kilpaijoille pitkästä päivästä ja jaksamisesta! Kuten sanoinkin yllä, kisat olivat erittäin kovatasoiset ja oli ilo nähdä kireää ja hyvällä energialla latautunutta kilpailijaa lavalla.

Penkkipunnerrus kuvaili "tuttuun" tapaan kilpailut läpi koosteena, eli pieniä otteita jokaisesta sarjasta ja mahdollisuuksien mukaan myös esittelyistä, vapareista ja palkintojenjaosta. Aivan kaikkea ei saanut mahtumaan videolle, mutta varmasti jokaisen kisailijan tuttavapiiristä löytyy omasta takaa kuvaajia, jos sattumoisin jäit videolta pois.

Videon alussa haastattelin myös Kultsalta löydettyä tähtiä, kuten Mika Nyyssölää, Peter Wileniusta, Sofia Ruusila-Nousiaista ja Marko Savolaista. Ainiin, tietysti Heinäsen Markustakin kävin härnäämässä. Videon lopussa on vielä melkoinen yllätys, kun IFBB Pro William Bonac posettaa (lue "pääsee posettamaan") meidän oman kultapojun, Giant Killer, Mika Nyyssölän kanssa.

Tämä on paras video kisoista mitä on, kun haluatte päästä kisafiiliksiin istumatta siellä itse 8 tuntia...huoh.

 

 

comments powered by Disqus