Täyspitkä treenivideo Marko Savolaisen kanssa

Link

Sain harvinaisen tilaisuuden kuvata elävää (onneksi) legendaamme Marko Savolaista. Marko on eräs arvostetuimmista kehonrakentajistamme Suomessa ja on itsellenikin eräänlainen esikuva kehonrakennuksen ja erityisesti rankkojen treenien saralla. Marko kertoo menneistä, parhaista tuloksistaan, treenityylistään ja päästiinpä hieman vakavampiinkin aiheisiin Markon unelmasta päästä huipulle. Yllätysvieraana Allan Jokinen, joka joutui tapporääkkiin, kun Make pakotti Allun tekemään hullun prässisarjan.

Vaikka Marko onkin nykyään paljon esillä ja on monen salikaverin tuttu, niin siltikin koen olevani kunnioitettu päästä juttelemaan Markon kanssa niistä ajoista, kun vielä kaikki rullasi hyvin. Painot olivat Markon hurjina vuosina aivan käsittämättömän isot ottaen huomioon, että kyseessä oli kehonrakentaja eikä voimamies. Tulokset huimaavat päätä, mm. 240 kg vinopenkissä ja kuusi toistoa! Nykyään Marko treenailee pienemmillä painoilla, mutta tänäänkin sen näki miten hyvin perinteinen treenityyli Markolla on; muutama sarja ja vähän toistoja. 

Treenasimme tänään rinnan ja kappas vain, teimme penkkipunnerrusta. Yleensä olen tottunut siihen, että kehonrakentajat tekevät kaikkea muuta kuin penkkiä. Voimaa Markolla on vieläkin, vaikka pienet painot liikkuivatkin tänään. Omaan harjaantuneeseen silmään kyllä näin miten voimakas työntö Markolla penkissä on. 

Marko otti kantaa keskusteluissamme myös siihen valitettavaan fatkaan, että loukaantumisista ja myös mununaisongelmista johtuen, ammattilaisura katkesi Markolta kuin seinään. Hetken aikaa treenistämme olikin sellainen tilanne, että Markolla nousi tunteet pintaan, joka kertoo kuinka äärettömän tärkeä juttu kehonrakennus ja unelma ammattilaisuudesta on. Kova paikka kenelle tahansa. Enpä ole hetkeen niin sympaattista kaveria tavannut kuin Marko! 

Onneksi huomiomme kääntyi muihin kun Allan Jokinen, joka on muuten vaihtanut ainakin semivakavasti kehonrakennuksen puolelle, poukkasi salille. Marko yllytti Allua ottamaan kuuluisan pudotussarjasetin jalkaprässisä ja voi veljet miten Allu pääsi treenaamaan. Allu totesi Facebook-päivityksessään tuon setin jälkeen: "Aivan uskomatonta mihin sitä sitten loppujen lopuksi kykenee.. Itse olisin lopettanu jo ennen puoltaväliä.. Tämä aukaisi silmiä treenin suhteen ylipäätään".

Marko on aivan mahtava spottaaja ja treenauttaja. Juuri tuollaisesta tyylistä pidän, jossa treenattava pusketaan aivan tajuttomuuden rajamailleja silti painetaan lisää! Allu sai kyllä kokea sellaisen rääkin, että jopa itselläni petti pokka, kun lähdin tiputtamaan kiekkoja ilman "lupaa". Tuohon rääkkin haluan itsekin!

Marko on esittelemässä Lahden fitnessmessuilla omaa uutta tuotesarjaansa. Videon alussa Marko käy nopeasti läpi uudet tuotteet ja niiden sisällöt. Lyhyesti pointtina on se, että Marko on pistänyt labratakin päälle ja kehittänyt täysin oman resesptin, jolla näistä tuotteista saa enemmän irti kuin kilpailijoiden vastaavista. Kannattaa käydä moikkaamassa Markoa Lahdessa!

Ps. Suunnittelin ihan oman Penkkipunnerrus.fi:n paidan, jota kysynnän mukaan voisi myös tarjota Teille katsojille! Mikäli kiinnostaa saada todella tyylikäs ja hyvälaatuinen treenipaita "Raakaa voimaa", niin laita ennakkotilaustietoihin oma nimesi, niin mikäli riittävästi ihmisiä on kiinnostunut tästä, niin pystyn tilaamaan suuremman määrän paitoja ja saadaan jokaisella mageat vermeet salille! 

Ennakkotilaa tästä: http://www.penkkipunnerrus.fi/tilaa-paita

Tilaamalla tuet tietysti videotuotantoani ja saadaan lisää materiaalia Markosta ja muistakin!

Varmaan etsitte jo sitä videota? Tässä se on! :)

 

comments powered by Disqus