Jari Leskisen kuulumisia - 3 weeks out

Link

Törmäsin Jari "big wheels" Leskiseen salilla ja haastattelin häntä Tampereen kisojen jälkeisistä tunnelmista. Jarilla meni kisat aivan nappiin, ensimmäinen sija ja kaveri ei olisi voinut paremmalta näyttää lavalla. Dietti on mennyt kuten pitääkin, viimeistelyt menivät nappiin ja lavalla nähtiin positiivinen ja ankaran kovassa kunnossa oleva alle 90 kiloinen kisaaja. Vapari näytti hyvältä ja Jarin trademark reisiläpsy pisti yleiseön hurraamaan. Jarin kuulumisia tältä päivältä.

Jari lähtee Lahden SM-kisoihin hakemaan sitä kirkkainta pokaalia. Vastassa on kuitenkin kovia kanssakilpailijoita, kuten Mikko Leppänen ja Markus Heinänen.

Sattuipa niin, että Heinäsen Make oli Mayor'silla tänään. Äkkiä "viholliset" vierekkäin ja fanikuva. Onneksi kaikki kilpailee hyvällä maulla, eikä mitään kyräilyä kilpailijoiden kesken sen liiemmin ole. Markus on pituuteensa nähden aivan mielettömän leveä kaveri. Muistan Markuksen treeneistä sen, että tautiset painot liikkuivat liikkeessä kuin liikkeessä. Heitin Markukselle läppää, että kuvataan joskus hänen treeniään; täyspitkää settiä kun ei näistä kavereista liian montaa ole.

SM-taistosta tulee hyvin mielenkiintoinen, sillä Markuksella on armottomat massat yläkropassa, mutta Jarilla on täyteläisempi paketti niin kireyden kuin lavaesiintymisen suhteen. Kehonrakennuksessa peli ei ole selvä ennen kuin viimeinenkin tuomari antaa pisteensä. Kannustan molempia kavereita ja odotan mielenkiinnolla miten käy. Ostin kuin ostinkin liput SM-kisoihin, joten siellä nähdään kameran kanssa! Vetäkää hihasta!

Tässäpä Jarin minihaastattelu.

Jarin vapari.

 

comments powered by Disqus