Nyyssölä Bros - Hauberit ja ouberit

Link

Nyyssölä Bros are (vai "is"?) back! Tänään vuorossa oli hanskat, eli meidän lempitreeni tietysti! Lue lisää höpinää!

Muistan pentuna tehneeni 90 kilolla hauiskääntöä levytangolla ja sain epäsuorasti palautetta, että "siellä se Nyyssölä junior tekee cheattihauista". Noh, tällä videolla demonstroin isojen hauiksien salaisuuden parilla hyvinkin teknisellä manööverillä. ;)

Mutta asiaan. Tosiaan Mikan kanssa kävästiin Majorsilla ja otettiin hauis-ojentaja-treeni. Otin treenin alkuun vähän eri loadereita ja täytyy sanoa, että aivan eri tavalla treeni menee perille. En hirveästi käytä treeniboostereita tai pumpintuojia, mutta aivan ensimmäisestä penkkisarjasta lähtien tuntui lihaksissa parempi pumppi. Kannattaa siis kokeilla, jos vähän treenit ovat laiskoja. Aamuapalaksi vetäsin leipää ja rahkaa, joten ruokapuoli oli normaalia.

Hyvin treenit menevät perille vaikka kuvataan ja heitetään läppää. Jokin vuosi sitten Mayorsilla vieraili jokin random aasialainen kuvausryhmä ja olin juuri silloin tekemässä kyykkyä. Aikaisempi ennätykseni kyykyssä oli jotain 180 kg x 8 (video: http://youtu.be/CmquH4VyGYY?list=UUQ28_HkK-5ogCpPWa7p54WA) mutta kun kamera paukahti naaman eteen, niin otin 190 kg x 9! Oli kyllä kroppa hieman hapoilla sen jälkeen eikä happea saanut 20 minuuttiin kunnolla. Noh, joka tapauksessa, nämä yhteistreenit kameran kuvatessa menevät siis perille!

Sen pidemmittä puheitta, Nyyssölä Bros - Arms, arms arms!

 

comments powered by Disqus