Utti "Hulkki" Hietalan täyspitkä etureisispesiaali

Link

Tätä on odotettu ja voi veljet mikä treenipätkä saatiin aikaiseksi! Utti kirjoitelee paljon blogia ja kuvaa pieniä pätkiä treenistään, mutta täyspitkää treenivideota Utista ei löydy. Uttia vierestä seuranneena, muttei koskaan koko treeniä nähneenä, ei välttämättä ymmärrä miten kova intensiteetti kaverilla on omissa treeneissään. Katso alta melkein 1,5 h treenipätkä, jossa on vitsiä, asiaa, treeniä ja vaikka mitä!

Toki Utti valittaa paljon lahjattomuudestaan ja lihaskasvun hitaudesta (tai olemattomuudesta), mutta intensiteettiä ja raakuutta ei Utin treeneistä ainakaan puutu. Juttelimme paljon treenin aikana metodeista, joita Utti tällä hetkellä käyttää ja video sisältääkin valtavasti hyviä vinkkejä meille kaikille mm. polvivamman kanssa jalkatreenin tekemisestä. Videosta ehkä välittyy myös se tietty asenne mikä pitäisi pysyä koko treenin ajan, vaikka joutuukin yksin vääntämään. Tässä täytyy nostaa Hulkille hattua, sillä harva "ammattilainenkaan" jaksaa vääntää yksin aina 100% intensiteetillä.

Heittäkään kommenttia videoon tai tähän blogiin ja kertokaa mikäli haluatte vastaavanlaisia pidempiä pätkiä mm. Utista kuvattavan.

Ps. Video oli 14 gigaa ;)

 

comments powered by Disqus