5 kuukautta, yksi mies, 100kg

Link

4.2.2013 Pakkotoistollla käynnistyi yhden miehen kisa, jonka tavoitteena oli saada penkistä 100kg vain muutamassa kuukaudessa ylös. Varsinainen nosto tapahtui 31.7.2013 ja video löytyy alta. Jos haluat hypätä suoraan tulokseen, niin katso video. Jos haluat fiilistellä koko tarinan, lue se Pakkikselta.

"Olen 179cm 70kg ja 23v. Futiksen puolelta taustaa on 16 vuoden edestä. Salilla en kuitenkaan koskaan ole käynyt aktiivisesti, ja vielä vähemmän koskaan koittanut penkistä nostaa mitään. Olen kuitenkin pitkään jo etsinyt lisämotivaatiota löyhälle selkärangalleni jotta voisin aloittaa saliharrastuksen. Tämä tilaisuus tuli kun pääsimme ystäväni kanssa sopuun vedosta, jossa minä maksan 1000€ hänelle, ellei tästä päivämäärästä laskettuna 5kk päästä nouse 100kg edestä rautaa penkistä. Onnistuessani, itse tuulettelen 2000€ rikkaampana.

Tämä on itse itselleni rakentama haaste, ja kaiken tämän tarkoitus on simppelisti vaan aloittaa saliharrastus, ja päästä parempaan fyysiseen kuntoon. Vaikka tuon vedon tarkoitus on saada tuo 100kg penkistä, en silti ole ihan hölmö ja lähde pelkästään sitä treenaamaan. Haluan siis aloittaa "perus"-ohjelmalla ( personal trainerin sekä täältä luettujen vihjeiden kautta löydän varmasti itselleni sen sopivan ohjelman ) johon sisältyy siis tietysti paljon muutakin kuin penkkaamista." -Haaste5kk

Haaste5kk aloitti nöyrästi treenit ilman todellista osaamista penkistä. Homma eteni tavoitteellisesti ja Pakkiksen konkariPT:kin antoi omat vinkkinsä haasteeseen. Kaikki ei mennyt kuitenkaan ihan putkeen ja 100kg penkkihaaste näytti yhdessä vaiheessa täysin mahdottomalta. Koko ketju on luettavissa täältä.

 

comments powered by Disqus