Fitnesshaaste

Jugipelaa-kanava järjestää leikkimielisen fitnesshaasteen vuodelle 2020. Viime haasteeseen osallistui yli 10 ihmistä ja lopputulokset olivat huikeita! Ota siis haaste vastaan ja aloita kuntoprojekti keväälle!

Jugipelaa-kanavan fitnesshaaste alkaa 6.1.2020 - 4.4.2020

Lue tarkasti alla olevat ohjeet! Toimita aloitus kuvat 11.1.2020 mennessä!

1. Haasteen pituus on 12 viikkoa (6.1.2020 - 4.4.2020)
2. Kilpailussa on kaksi kategoriaa:
1. Isoin rasvamassan aleneminen ja
2. isoin lihasmassan muutos.
3. Osallistujan tulee olla vähintään 16-vuotias

4. Osallistujan tulee toimittaa aloitus kuvat 11.1.2020 mennessä sähköpostiin juknyysmail (at) gmail.com otsikolla "FITNESSHAASTE 2020 ALOITUS”. Lisää myös sähköpostiviestiin nimesi ja ikäsi!
4.1 Kuvat: Ota kokovartalokuvat itsestäsi edestä, takaa ja sivulta (ei selfietä) - saat poseerata lihaksia (kehonrakennus- tai bikiniposeeraukset), mutta aloitus ja lopetus kuvien tulee olla samasta kulmasta otettu ja samassa valaistuksessa. Miehillä shortsit/bokserit jalassa ja naisilla bikinit.
4.2 Kasvot tulee sumentaa tai peittää kuvista
4.3 Kuvassa tulee olla näkyvillä lappu, jossa on kanavan nimi "Jugipelaa" ja päivämäärä milloin kuvat on otettu. Photoshoppaus ei riitä!
4.4 Lopetus kuvat tulee toimittaa sähköpostiosoitteeseen: juknyysmail (at) gmail.com otsikolla "FITNESSHAASTE 2020 LOPETUS" 4.4.2020 mennessä.

5. Palkinnot ovat 100€ voittajalle molemmista kategorioista!
6. Tuomaristona toimii Jukka ja valitut henkilöt. Myös kanavan katsojat osallistuvat arviointiin ja valitsevat "yleisön suosikin". Katsojien pisteet vaikuttavat myös tuomariston arviointiin. Kuvat voidaan näyttää striimissä tai Discordissa.
7. Kanava ei virallisesti järjestä haastetta, vaan jokainen suorittaa omaa kuntoprojektiaan itsenäisesti. Tuomaristo voi päättää hylätä henkilön osallistumisen mikäli havaitaan vilppiä tai muuta epäasiallista toimintaa. Vain määräaikaan mennessä toimitetut aloitus ja lopetus kuvien osallistuvat haasteeseen.

Saat valmennusapua myös Penkkipunnerrus.fi:stä. Mene vain nettivalmennus-osioon ja tutustu tarjoamiimme valmennuksiin!

Terveisin
Jugi

Ps. Jos haluat, voit kertoa fitnesshaasteesi edistymisestä Discord-kanavalla discord.gg/jugipelaa

Blogi - Penkkipunnerrus.fi