Mikko Ovaskaisen kuulumisia ja selkätreeni

Mikko Ovaskainen kävi Mayorsilla treenaamassa selkää. Samalla vahdoimme kuulumisia ja videolla pyörähtää muitakin tuttuja kuten Renne Korppila ja Jari Leskinen.

Mikko Ovaskainen on aina yhtä hyväntuulinen ja puhelias kaveri! Viime striimissä tutustuin Mikkoon ihan kunnolla kun pääsimme vaihtamaan ajatuksia ajan kanssa. 

Yhteisiä ajatuksia löytyykin enemmän kuin aluksi kuvittelimme ja Mikko aina vitsaileekin, että "aika järkevää juttuahan susta tulee, vaikka ootkin tollanen stadilainen!".

No, Mikko oli käymässä Helsingissä maanantaina ja eräs hänen seuraajistaan huomautti minulle, että Mikko etsii treenipaikkaa. Laitoin Mikolle heti viestiä ja buukkasimme treenit seuraavalle päivälle.

Videolla Mikko kertoo nykyisistä treeneistään ja muista harrastuksista mm. painista. Samalla videolla monet Mikon tutut tulivat morjestamaan kaveria ja mm. Rennen kanssa käytiin vähän pidempi keskustelu (lue Rennen monologi ;).

Itsekin treenasin pätkien välissä, mutta niistä ei tällä kertaa tullut videota, sillä Mikkohan tässä on ns. tähti!

Syksyn nettivalmennukset ovat alkaneet Jari Leskisen johdolla

Jo kolmatta vuotta putkeen pyörineet nettivalmennukset ovat taas alkaneet. Nettivalmennuksista vastaava päävalmentaja Jari Leskinen kertoo videolla treenaamisesta, ruokavaliosta ja painon pudottamisesta.

Lue lisää kaikista vaihtoehdoista tästä linkistä. www.penkkipunnerrus.fi/nettivalmennus

Blogi - Penkkipunnerrus.fi