Lomilta paluu -valmennukset ovat alkaneet

Suositut Penkkipunnerrus.fi:n syysvalmennukset ovat alkaneet. Ota osaa nyt ja karista turhat kilot muutamassa kuukaudessa!

Jo kolmatta vuotta putkeen pyörineet nettivalmennukset ovat taas alkaneet. Nettivalmennuksista vastaava päävalmentaja Jari Leskinen kertoo videolla treenaamisesta, ruokavaliosta ja painon pudottamisesta.

Lue lisää kaikista vaihtoehdoista tästä linkistä. www.penkkipunnerrus.fi/nettivalmennus

Vuosien mittaan olemme laajentaneet nettivalmennusten sisältöä. Voit valita sekä miesten että naisten versiot, treenijakoisuuden (eli miten moneen osaan treenit jaetaan), priorisaation (eli vaikka heikkojen lihasryhmien painotus treeneissä) ja vaativuustason (aloittelija, kokenut ja expertti).

Treenijakoisuudet voit valita 2-jakoisen ja 5-jakoisen väliltä ja voit myös liittää priorisaation näihin ohjelmiin, pl. 1- ja 2-jakoisiin ohjelmiin. Yleisesti ottaen 2-jakoinen toimii aloittelijoille hyvin  ja 4-jakoinen kokeneille, mutta ihan oman mieltytyksen mukaan voit valita sopivan jakoisuuden tai kysyä meiltä apua (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

Valmentajat hommissa! 

Räätälöimme myöskin ruokavalion kulutuksen mukaan, joka jakautuu kahteen tasoon, keyveen ja raskaaseen kulutukseen. Eli jos teet kevyttä toimistotyötä, otat kevyen kulutuksen ruokavalion ja jos taas olet fyysisessä työssä, otat raskaan kulutuksen. Meiltä löytyy myös kasvisvaihtoehto.

Mitä valmennuksiin kuuluu

Ohjelmiin kuuluu vakiona ja samaan valmennuksen hintaan seuraavat asiat:

  • Kokemustason mukainen treeniohjelma, jossa 1-3 vaihtelevaa treeniviikkoa
  • Kulutuksen mukaan räätälöity ruokavalio
  • Tarvittaessa yksi muutos (asiakas ottaa yhteyttä)
  • Liikepankki teksti- ja video-ohjeineen
  • Lisäravinnesuositukset ja 20% alennuskoodi
  • Yleiset kysytyt kysymykset ja termistösanasto
  • Voit osallistua milloin vain eikä valmennuksen alkaminen ole sidottu tarkasti mihinkään ajankohtaan. 

Tuloksia olemme saaneet näinä kolmena vuotena huimasti. Ehkä hienoin palaute jota minä, Jukka, olen saanut tuli seuraajaltani. Tämä video päätyi ihan sanomalehtiin asti:

Minkälaisia tuloksia voit odottaa nettivalmennukselta

Voit odottaa dieetillä lähtötasosta riippuen 5-15 kilon painonpudotusta 8-16 viikossa. Luonnollisesti myös opit treenaamaan kovempaa, joka tarkoittaa myös potentiaalista lihaskasvua, myös dieetin aikana.

Vähintään siinä vaiheessa kun palaat ns. plussakaloreille, on sinulla hyvä ymmärrys riittävän tehokkaasta treenaamisesta ja myös miten syödään oikein. Voit dieetin jälkeen jatkaa samalla ruokavaliolla ja kysyä meiltä apua kaloreihin.

Tutustu nettivalmennuksiin

Lue lisää kaikista vaihtoehdoista tästä linkistä. www.penkkipunnerrus.fi/nettivalmennus

Samaisen sivun lopussa on tilauslomake, jossa valitset ensin kokemustason, treenijakoisuuden, ruokavalion kulutuksen ja lopuksi voit maksaa nettivalmennuksen verkkopankkitunnuksilla.

Olemme aina valmiita auttamaan ja vastaamaan kysymyksiin, joita sinulla tulee ennen valmennuksen ostamista. Ota vain yhteyttä ja mietitään sinulle paras ratkaisu (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

Blogi - Penkkipunnerrus.fi