Jarin ja Jukan olka-, hauis-, ja ojentajatreenit

Pitkästä aikaa yhteistreeni Jukan ja Jarin kesken! Lähes täyspitkä treenivideo, jossa näette liikkeet, sarjat ja toistot.

Tein treenin pitkästä aikaa Jarin kanssa ja se oli todella mukavaa vaihtelua omiin treeneihin. Jari rakentaa treenit hyvin perinteisesti raskaisiin pääliikkeisiin ja kevyempiin apuliikkeisiin. 

Alkuun teimme takaolkia ja sitten pystypunnerrusta. Siitä siirryimme taljassa tehtäviin vipareihin ja lopuksi erilaisia supersettejä hauiksille ja ojentajille.

Erittäin bueno treeni!

Aloita parempi elämäntapa nyt

Valmentajat Jari Leskinen ja Jukka Nyyssölä ovat täällä taas! Jo kolmatta vuotta putkeen pyörineet nettivalmennukset ovat saaneet suuren suosion ja nyt sinullakin on mahdollisuus osallistua!

Tavoitteena on rakentaa sinulle ruokavalio ja treeniohjelma, jolla pääset huippukuntoon ja pidät sen kunnon vielä valmennuksen jälkeenkin. Valmennukset ovat suunnattu aloittelijasta expertiin ja naisille sekä miehille on omat valmennukset. 

Tämän lisäksi tarjoamme priorisaatio-ohjelmia, kuten mm. massankasvatus, selkäpriorisaatio, käsipriorisaatio ja bikini peppu.

Katso nettivalmennuksien esittelyvideo ja tutustu lisää osoitteessa www.penkkipunnerrus.fi/nettivalmennus

Blogi - Penkkipunnerrus.fi