Marko Savolainen rehellisessä haastattelussa

Marko Savolainen on palannut takaisin elävien kirjoihin! Pidimme Markon kanssa lähes kolmetuntisen livelähetyksen, jossa käydään läpi KAIKKI asiat!

Marko saapuu hieman myöhässä striimiin. Se ei menoa haittaa ja pienen alkuverryttelyn jälkeen, aiheetkin muuttuvat mielenkiintoisemmaksi. 

Marko avaa hyvin nopeasti yksityiskohtaisesti kehonrakennusuransa hormonien käyttöä. Meno on ollut hurjaa, 5-6 eri lääkettä ja rahaa on palanut tuhansia euroja. Marko kertoo vihanneensa piikittelyä ja aineiden käyttöä. 

Kaiken tämän Marko teki, koska halusi olla paras! Ja niin Marko olikin, sillä hän on jättänyt lähtemättömän jäljen Suomen kehonrakennukseen vaikuttavimmalla fysiikalla, mitä tästä maasta on kenestäkään leivottu. 

Hyvin pian ilmenikin huumeriippuvuus amfetamiiniin, joka on Markon mielestä ollut isoin "möhläys" hänen urallaan. Lopulta myös hänen munuaisensa pettivät ja siitä alkoi pitkä palautumisprosessi. Joskus 24000 euron Rolex-kelloakin ranteessa pitänyt Marko Savolainen elää nyt valtion tuilla. "Ei se helppoa ole", - sanoo Marko.

Nykyään Marko treenaa yhä, mutta välttelee rajuja treenejä. Parhaimpina vuosina rautaa liikkui satoja kiloja jokaisessa liikkeessä, jopa joka treenissä enemmän kuin aiemmassa. 

Marko kertoo olevansa nyt "selvällä" polulla ja aikoo jatkaa treenaamista sekä ottaa paremmin haltuun bisnesasiat. Siellä hänellä on kertomansa mukaan vielä paljon annettavaa.

Kesäksi Kuntoon 2018 -nettivalmennukset ovat alkaneet!

Valmentajat Jari Leskinen ja Jukka Nyyssölä ovat täällä taas! Jo kolmatta vuotta putkeen pyörineet nettivalmennukset ovat saaneet suuren suosion ja nyt sinullakin on mahdollisuus osallistua!

Tavoitteena on rakentaa sinulle ruokavalio ja treeniohjelma, jolla pääset rantakuntoon tälle kesälle. Valmennukset ovat suunnattu aloittelijasta expertiin ja naisille sekä miehille on omat valmennukset. 

Tämän lisäksi tarjoamme priorisaatio-ohjelmia, kuten mm. massankasvatus, selkäpriorisaatio, käsipriorisaatio ja bikini peppu.

Katso nettivalmennuksien esittelyvideo ja tutustu lisää osoitteessa www.penkkipunnerrus.fi/nettivalmennus

Blogi - Penkkipunnerrus.fi