Treenit Bruce Oreckin huvilalla Meksikossa

Vierailimme ex-suurlähettiläs Bruce Oreckin kesähuvilalla Meksikossa. Kotisali oli ahkerassa käytössä lomamme aikana!

Vierailimme kahden viikon Los Angelesin matkamme aikana ystäväni Bruce Oreckin luona Meksikossa Cabosissa. Brucella on upea huvila aivan meren rannalla ja tottakai myös täysin varusteltu kotisali, jossa hän käy treenaamassa joskus jopa kaksi kertaa päivässä.

Vietimme yhteensä viisi päivää Cabosilla ja joka päivä oli kyllä yhtä paratiisia. Heräät aamuisin joskus yhdeksän aikoihin ja ulkona on valoisaa ja lämmintä.

Fiksaat maittavan fitnessaamupalan ja menet istumaan aurinkoon merta katselemaan. Meren käynti ja näköala todella on parempaa kuin mikään muu viihde; siinä koko keho rentoutuu ja mieli harhailee kauas pois arjesta.

Aamupalan jälkeen voit jatkaa auringon ottoa tai tehdä aamutreenit. Kävin yhteensä kolmena päivänä treenaamassa joista yhtenä päivänä tein tuplatreenit. On hankala keksiä tekosyitä olla menemättä salille, kun se on noin 15 metrin päässä.

Siitä lähtikin idea treenivideolle, "Ei tekosyitä", kun Bruce, 65, kertoo treenaavansa lähes joka päivä kotisalillaan.

Bruce ja hänen avovaimonsa Erika ovat aloittamassa lomailutoimintaa vuonna 2019  ja tulevat uuden huvilan rakennusprojektin valmistuttua tarjoamaan ylellisen harjoitus- ja lomailumahdollisuuden vaativaankin makuun.

Ryhmäkoko on pieni (6-8 henk), mikä takaa ainutlaatuisen tunteen omasta yksityisestä villasta, rauhassa hotellien ja kaupungin vilskeestä, aivan meren rannalla. 

Cabosin paratiisissa tarjotaan räätälöityjä treeni- ja wellnesspainotteisia leirejä, jotka voivat sisältää niin joogaa merenrannalla, ravintoluentoja tai vaikkapa kovia salitreenejä yksityisellä kuntosalillamme.

Tuleva treenitaivas sijaitsee Cabo San Josen läheisyydessä aivan Bajan niemenkärjen eteläpäässä Meksikossa. Paikka on suosittu kohde myös surffaajien ja sukeltajien kesken.

Lisätietoja tästä ainutaatuisesta mahdollisuudesta antaa Erika Törrönen.

Kuvat: Tuomas Kujansuu, Jouni Lehtonen

Blogi - Penkkipunnerrus.fi