Jari Leskinen vieraana

Jari Leskinen saapui vieraaksi ja keskustelimme bodauksesta, treenaamisesta, ruokavaliosta ja saliin liittyvistä asioista.

Pidän aina välillä Twitchissä livelähetyksiä, joihin osallistuu ihmisiä fitness- ja kehonrakennuspiireistä. Tällä kertaa Penkkipunnerruksen nettivalkku Jari Leskinen tuli vierailulle ja vaihdoimme kuulumisia Jarin kanssa.

Voit helposti seurata Twitchissä lähetyksiä hankkimalla kännykälle ohjelman nimeltä "Twitch" ja luomalla sinne tunnuksen käyttäen Facebookkia. Sitten etsit kanavaa "Jugipelaa" ja seuraat sitä, niin saat aina kännykkään ilmoituksen kun siirryn liveksi.

Live-lähettämisessä on hauska piirre, joka ei missään muussa muodossa onnistu, nimittäin vuorovaikutteisuus. Luemme yleensä lähetyksen aikana chattia, jonka avulla ihmiset voivat esittää heitä askarruttavia kysymyksi ja saada heti vastauksen kysymyksiinsä.

Laitan yleensä lähetykset myös Youtubeen, mutta kannattaa seurailla minua somessa, niin saa aina vähän etukäteen tietää kun vieraita on saapumassa lähetyksiin ja mikäli se aikatauluihin sopii, niin yrittää tuunata paikalle samaan aikaan.

Blogi - Penkkipunnerrus.fi