Bill Grant -keholegenda haastattelussa

Link

Bill Grant, 71, on lajilegenda, joka on vieläkin ikäisekseen hurjassa kunnossa! Bill vieraili Mayors'illa ja nappasin hänet haastatteluun.

Arnoldin kanssa treenaillut Mr. World tittelin voittanut Bill on kilpaillut yli 50:ssa kehonrakennuskilpailussa 60-luvulta lähtien ja on varsinkin USA:ssa arvostettu vanhan liiton kehonrakentajista. 

Bill kertoo haastattelussa miten hän treenasi ennen vanhaan, miten silloin syötiin ja miten kehonrakennus on muuttunut nykypäivänä, eikä välttämättä parempaan suuntaan. Hän kertoo myös miten ennen vanhaan pienemmätkin kaverit pystyivät voittamaan, kun nykyään pelkkä iso koko ratkaisee.

Billillä on hyvin sana hallussa ja kommentit ovat todella purevia. Videolla hän myös tarkastaa erään kisailijan kuntoa ja ottaa kantaa mm. lihasten tasapainon tärkeyteen, raskailla painoilla treenaamiseen ja muutenkin valmennussuhteeseen. 

Bil Grant Biography: http://www.greatestphysiques.com/bill-grant

Nettivalmennus

Uusituissa nettivalmennuksissa olemme huomioineet teidän palautteet ja kehittäneet palvelua yhä parempaan suuntaan. Uutuutena voitte valita nyt useiden erilaisten priorisaatioiden ja treenijakoisuuksien välillä!

Videolla puhumme paljon myös uusista tulevista asioista, joita Jarin kanssa olemme tekemässä syksyn mittaan. 

Tutustu tästä linkistä uusiin valmennuksiin ja osallistu vaikka heti!

 

 

comments powered by Disqus