Perttu Saarsalmi - Hurja kehitys 4 vuodessa!

Link

Perttu Saarsalmi, 30, on kasvattanut neljässä vuodessa 10 kiloa lihasta ja tähtää kohti 2018 syksyn classic bodybuildingin kilpailuja.

Filosofian maisteri, death metal -rumpali, ohjelmistokehittäjä ja kehonrakentaja!

15 vuotta kestänyt rumpujen soittaminen päättyi ja tilalle tuli kehonrakennus, joka muutti Pertun ulkomuotoa kertaheitolla. Perttu aloitti saliharrastuksen hetken mielijohteesta tammikuussa 2013, eli reilu neljä vuotta sitten ja on tehnyt uskomattoman kovan muodonmuutoksen, jossa painoa on tullut lihaksen muodossa peräti 10 kiloa lisää!

"Päätin yhden ystävän innoittaman kokeilla salitreeniä, johon jäin heti koukkuun. En odottanut, että näinkin paljon gainsseja neljässä vuodessa olisi mahdollista saada."

Tällä hetkellä Pertulla on alustavana haaveena kilpailla cbb:ssä vuonna 2018, eli ensi vuoden syksyllä. Tätä varten pitäisi saada lisää pihviä oikeisiin paikkoihin sekä alkaa harjoittelemaan poseerausta, johon Perttu onkin jo varannut yksityistunnin Suski Mantilan kanssa.

Perttu on toiminut alusta asti itsensä omana valmentajana ja etsinyt oma-alotteisesti tietoa kokeillen mikä toimii ja mikä ei. Perttu mainitsee, että ensimmäinen suuri vaikuttaja oli Mika Nyyssölä ja Miken kanssa tehdyt Gymlogit, jotka innoittivat ja inspiroivat koko ajan parempaan treeniin. Muita vaikuttajia on ollut mm. Pekka Kotipohja, Utti Hietala ja Peter Wilenius.

Haastattelussa käymme Pertun historiaa läpi ja lopuksi vedämme intensiivisen selkätreenin, jossa Pertun kovaakin kovempi asenne näkyy ja kuuluu! Treeniin ei mennyt kuin parikymmentä minuuttia ja kolme kovaa liikettä oli jo tehtynä! Lopuksi Perttu paukutteli oman musiikinsa tahdissa vähän haukkareita ja ojentajia!

 

comments powered by Disqus