PROJECT X

Seuraa Jukka Nyyssölän matkaa ensimmäisiin kehonrakennuskilpailuihin. Luvssa rajuja treenejä, haastatteluita, tuttuja vieraita ja kisapäivän voittofiilikset fanien kera!

Ajatus Jukan dieetin dokumentoimisesta lähti käyntiin, kun keskustelin Timi Rinteen kanssa pelkän treenivideon kuvaamisesta. Mitä pidemmälle ajatusta vietiin, sitä enemmän aloimme nähdä mielessämme kokonaista dokumenttia kisamatkasta.

Halusimme tuoda arkea, rajuja treenejä ja sitä tunnetta, jota jokainen kilpailija käy rankan dieetin aikana - unohtamatta kuitenkaan hauskanpitoa!

Valmennussuhde on erittäin tärkeä kilpailuun valmistauduttessa.

Siitä syystä saimme mukaan myös Mika Nyyssölän ja Jari Leskisen, jotka molemmat valmensivat minua kisoihin niin henkisesti kuin fyysisesti. Mikan rooli poseerauksissa, vapaaohjelmassa ja viimeistelyissä olivat kultaakin arvokkaampia, kun taas Jari rakensi käytännössä koko dieettisuunnitelman!

Kisoista on nyt kuukausi aikaa ja asiat ovat hyvin pitkälti jo normalisoituneet. Pitkä matka on ohi ja tämän videon tunnelmiin on mukava ja samalla karmivakin palata.

Nyt on teidän vuoro päästä vielä kerran mukaan minun kisamatkaani!

Kiitokset:

Timi Rinne
Jari Leskinen
Mika Nyyssölä
Mayor's