Bodarin matkassa - Jukka Nyyssölä

Penkkipunnerrus seurasi Jukka Nyyssölän kolmepäivästä kehonrakennuksen kisadebyyttiään. Videolla on harvinaislaatuista dokumentaaria bodauskilpailuista kilpailijan silmistä katsottuna.

Jukka on valmistautunut 20 viikon ajan ensimmäisiin kehonrakennuskilpailuihinsa alle 80-kilon sarjassa.

Tämän kolmipäiväisen dokumentin aikana Jukka kertoo viimeisten päivien treeneistä ja viimeistelyistä sekä tunnelmista, niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Erityisen kiinnostava, oli tyhjennysprosessi, jossa Jukan paino piti saada 83 kilosta alle 80 kiloon punnitusta varten. Sitä varten hikoiltiin ja hikoiltiin, jotta puntarilla olisi mahdollisimman kuiva kunto.

Mika Nyyssölä ja Jari Leskinen on ollut matkassa mukana valmentajina ja myös heidät nähdään videolla antamassa palautetta. 

Myös Utti Hietala kertoo mielipiteensä Jukan kisadebyytistä.

Seuraa myös mitä itse kehonrakennuskilpailuissa tapahtuu, sillä kamera seurasi Jukkaa rekisteröintitilaisuudesta aina backstagelle asti. 

Bäckärillä myös itse KP OURAMA antaa lyhyen mielipiteensä Jukan kunnosta sekä potentiaalista, yleisesti kehonrakennuksesta ja myös kertoo omasta kehonrakennuskilpailustaan.

KP Ourama on Suomen kehonrakennuksen suuria vaikuttajia ja hänen mielipiteellään on painoarvoa aina kansainvälisille markkinoille asti.

Videolle tarttui myös Jukan vertailuista videota, Jukan vapaaohjelma ja voittofiilistelyä takahuoneesta Jari Leskisen, Tommi Heinosen, Artturi Kallion, Pekka Kotipohjan ja monen muun kanssa!

Huumoria ja vitsiä on videolla paljon!

Saa siis olla roimasti pilkettä silmäkulmassa, kun tätä bodarin matkaa kehonrakennuskilpailuihin alatte seuraamaan!

Voitonhuuma, stressin poistuminen ja pelkkä tunnelma saa aikaan mahtavaa materiaalia, jossa spontaanisti heittäydytään tilanteeseen!

Samaisesta vlogista Jukka kirjoitti kattavan blogipostauksen, jonka voitte myös lukea kyytipojaksi seuraavalle SUPER VLOGILLE:

Ja nyt "BODARIN MATKASSA"