Fitness Classic 2016 - Kisakooste

Link

Penkkipunnerrus.fi oli jälleen kerran paikan päällä! Luvassa haastatteluja, dippikisa, huumoria ja lavalla miehet SEKÄ naiset! Miten pärjäsi Utti Hietala ja Peter Wilenius, siitä lisää videolla!

Helsingin Kulttuuritalolla järjestettävä Fitness Classic veti ihmisiä talon täyteen. Paikalla oli paljon bodyscenen julkkiksia, kuten Marko Savolainen, Bull Mentula ja Minna Pajulahti.

Lavalla nähtiin tuttuja konkareita kuten Utti Hietala ja Peter Wilenius. Artturi Kallio ei valitettavasti päässyt lavalle asti terveysongelmien vuoksi. Mastersien riveissä nähtiin kovaakin kovempi paketti Jukka Backlundilta, joka oli kaikin puolin raju paketti!

Naiset edustivat aivan huikeilla suorituksilla niin aloittelijoissa, masterseissa kuin yleisessä sarjassa. Erityisesti aloittelijoissa nähtiin todella viimeisteltyjä paketteja, mutta niin myös mastersien kokemuksen tuomaa otetta.

Body Fitneksen alle 168cm sarjassa käytiin kova taisto Bettina Gräsbeckin ja Mari Leppäsen kesken kuten myös yli 168cm sarjassa Pauliina Räisäsen ja Annemari Harjun kesken.

Messualueelta bongattiin haastatteluun mm. Arto Vainio, Jari Mentula, Vertti Harjuniemi, Marko Savolainen, Minna Pajulahti, Utti Hietala ja Kille Kujala.

Arto paljastaa paljonko tällä hetkellä hän syö riisiä päivässä ja se on sairas määrä! Mentula kertoi mielenkiintoisen uutisen hänen ja Vertin matkasta ulkomaille treenaamaan erään kuuluisan pron kanssa! Bullin sanojen mukaan tämä pro tosin tulee treenaamaan HEIDÄN kanssaan.

Tommi Heinonen vilautteli kameralle harvinaisia kuvia Marko Savolaisesta.

Dippikisan vei kukas muukaan kuin allekirjoittanut (Jukka Nyyssölä). Tämä vaati tosin kaksi suoritusta, josta lisää videolla!

Fitness Classic 2016 -kisakooste by Jukka Nyyssölä

Miesten sarjojen raakamatsku!

Naisten sarjojen raakamatsku!

Raakamatskuissa monessa kohtaan ääni mykistetty Youtuben musiikin tekijänoikeuskonfliktien vuoksi.

 

comments powered by Disqus