Minna Pajulahti IFBB Pro haastattelussa

Vieraakseni saapui ensimmäinen ammattilainen ja kukas muukaan kuin Minna Pajulahti. Minnalla on hurjia kisatuloksia, kuten 200 kg maastaveto, 185 kg kyykky ja 120 kilon penkkipunnerrus.

Minna tarkasti aluksi Jaani Inkisen kunnon. Jaani kisaa keväällä Men's Physique -sarjassa ja on Minnan valmennettava!

Siitä siirryimme pitkään haastatteluun, jossa keskustelimme mm. Minnan salihistoriasta ja miten Minna innostui kasvattamaan lihaksia!

Puhuimme Minnan kanssa kattavasti fitneksestä lajina, koska sehän oli Minnan päälaji, josta pro-korttikin napsahti. Minna ottaa kantaa mm. miten fitness on lajina kehityttynyt ja miten hän valmentaa kisaajiaan fitnekseen.

Haastattelun loputtua siirryimme ilman muuta salille ja vuorossa oli hevi olkapäätreeni. Minna on tottunut treenaamaan hyvin raskailla painoilla ja näemmekin videolla melkoisia pystypunnerruspainoja. 

Raskaiden punnerrusten lisäksi Minna pyöräytti pari rundia vipareita eri suuntiin. Kyllähän niissäkin toki mentiin isoihin painoihin!

Minna on varsin mallikas ja kuvauksellinen henkilö ja osaa poseeraa kameralle. Omasta mielestäni sain videolle loistavia otoksia Minnan huikeasta fysiikasta!

Ei muuta kuin videon pariin! 

Kesäksi kuntoon varmasti?

Aloita nyt Jarin ja Jukan uudistunut Kesäksi Kuntoon -nettivalmennus. Lue lisää tästä!

Blogi - Penkkipunnerrus.fi