Ennätyksiä rikottiin Jarin ja Jukan penkkikoulussa

Jarin ja Jukan penkkikoulu oli menestys! Niin aloittelijoissa kuin kehittyneissäkin rikottiin hurjia henkilökohtaisia penkkiennätyksiä. Kuvasimme penkkikoulun myös videolle!

Osallistu ja ilmoittaudu huhtikuun penkkikouluun! Paikkoja rajoitetusti! http://www.penkkipunnerrus.fi/penkkikoulu

Ensimmäinen penkkikoulu oli täysi menestys! Kaksi ryhmää, joista toinen oli aloittelijoille ja toinen kehittyneille. Molemmissa ryhmissä paukuteltiin ennätyksiä, niin miehissä kuin naisissa! Jokaiselta tuli positiivista palautetta, vaikka selvästi ammattilaisiakin oli paikalla, että oma osaaminen vahvistui ja sai tukea niihin seikkoihin, joita on itsekin ihmetellyt.

Muutamalla pienellä asennonkorjauksella muutama tyyppi sanoi saaneensa aivan erilaisen otteen penkkiin ja se on mahtava kuulla! 

Kuvasimme videolle penkkikoulun parhaita paloja ja totta kai jätin myös arvokasta penkkivinkkiä ja otteita koulutuksesta myös videolle! Se mitä videolta ei näy, on jokaisen nostettavan kanssa käyty henkilökohtainen asennon tarkistaminen ja vinkit noston parantamiseen. Osallistujat saavat myös Jarin laatiman penkkipunnerrusohjelman, jota he alkavat noudattamaan heti kouluun jälkeen.

Tästäpä mukaan penkkifiiliksiin! On se vaan mahtava liike!

Blogi - Penkkipunnerrus.fi