Allan Jokinen & Mika Nyyssölä RAJU SELKÄTREENI

Link

Harvinaislaatuinen duo, Allu ja Nyyssis, intensiivisessä selkätreenivideossa!

Allan "Allu" Jokinen on valmistautumassa elämänsä ensimmäiseen kehonrakennuskilpailuun. Tukeakseen opin polkua ehdaksi bodariksi, on Allu sopinut treenit Mika Nyyssölän kanssa! 

Mikäs muukaan lihasryhmä oli vuorossa kuin Mikan bravuuri selkä! Treenissä mentiin maestro Mikan johdolla ja se jos mikä saikin Allun tuskailemaan pitkien sarjojen poltteesta.

Juttu luistaa ja läppä lentää Allulle tuttuun tyyliin ja sen takia koko treeni menikin sellaisenaan Youtubeen. Emme siis leikanneet treenistä, eikä jutustelusta mitään pois!

Sen pidemmittä puheitta, tässä jälleen taattua Penkkipunnerrus.fi laatua!

HUOMIO! Utti Hietala ja Jukka Nyyssölä livelähetyksessä sunnuntaina 15.1 klo 17-19! Chatti raikaa ja valitsemme parhaita kysymyksiä, joihin Utti vastaa! Tästä tulee eeppinen ja ennennäkemätön juttu!

Livestriimi pideteään Twitchissä, twitch.tv/jugipelaa -kanavalla. Tilaa kanava ja asenna kännyyn appi niin et varmasti missaa tätä! 

 

comments powered by Disqus

Casino SUPERDIILI!

SUPERGAMINAOTR tervetuliaisbonus 500€

Lunasta jopa 500€ Tervetuliaisbonus! 100% bonus 200 euroon asti, jolloin saat 400 euroa pelirahaa! 50% reload bonus toisesta deposta aina 300€ asti, jolloin saat 500€ bonusta yhteensä. Klikkaa banneria tai kopio linkki: http://bit.ly/2BI84Ne

Mies kameran takana

Jukka Nyyssölä

Ammatti: IT-alan yrittäjä
Yhteys: Ota yhteyttä
Kotisivut: jukkanyyssola.fi