Penkkipunnerrus.fi - "Penkkis"

Oletko kiinnostunut treeniohjelmasta, jolla saat voimaa tai lihasmassaa? Tai tarvitsetko vain vinkkejä penkkitekniikkaan? Ole rohkeasti minuun yhteydessä, niin katsotaan jos voin auttaa!

Email at Jukka: juknyysmail (miukumauku) gmail.com
Facebook: facebook.com/penkkipunnerrus

Yhteistyössä

http://www.mikanyyssola.fi
http://www.jukkanyyssola.fi

Penkkipunnerruksen historiaa

Penkkipunnerrus.fi on perustettu jo vuonna 2005, jolloin se oli vain yhden sivun tekniikkaohje penkkipunnertamiseen. Pikku hiljaa sivusto on laajentunut ja kasvanut sisällöllisesti ja nyt muista riippumaton penkkipunnerrus.fi on suosituin sivu Googlessa, kun etsitään mitä tahansa penkkipunnertamiseen liittyvää! Englanninkielinen bench-pressing.com pitää huolen siitä, että myös ulkomaalaiset löytävät sivustolle, kun he tarvitsevat ohjeita penkkipunnertamiseen. 

Kesäkuussa 2013 penkkipunnerrus.fi uudistui visuaalisesti ja teknisesti.

Penkkipunnerrus nykyään

Nykyinen penkkipunnerrus.fi keskittyy lähes pelkästään vieraiden kanssa tehtyihin urheiluvideoihin, haastatteluihin ja muihin projekteihin. Sivustosta on tullut yksi suosituimmista vlogi-sivustoista Suomessa. Keskimäärin jokainen video saa lyhyessä ajassa (3-6 viikkoa) yli 10 000 katsontaa Youtubessa ja videoista keskustellaan monella urheiluforumilla.

Kävijätilastot

Uniikkejä kävijöitä sivustolla on n. 1000-1500 päivässä. Vuositasolla sivustolla käy n. 300 000 uniikkia kävijää ja jopa puoli miljoonaa sivulatausta! Kävijät ovat etsimässä jotain urheiluun, treenaamiseen tai penkkipunnertamiseen liittyvää! Suurinta suosiota saavat tietysti penkkipunnerruksen haastatteluvideot ja muu blogimateriaali.

Penkkipunnerrus.fi:n fanisivu Facebookissa on kerännyt yli 3500 fania kuten myös englanninkielinen Bench pressing -sivulla.

Penkkipunnerruksen Youtube-kanavalla on katsottu videoita yli 5,8 miljoonaa kertaa!

StatCounter 2005-2015

Google Analytics 2008-2015 

Kysymyksiä, yhteistyöehdotuksia ja palautetta voi lähettää osoitteeseen: juknyysmail (miukumauku) gmail.com

Voit liittyä myös Facebookin sivuun ja kertoa omat vinkkisi penkkipunnerukseen.

---