Mika Nyyssölä 5 viikkoa kisoihin

Penkkipunnerrus is back! Mika IS back! Nyt on luvassa niin päräyttävän hyvä bodyvideo, että oksat pois. Sairasta selkätreeniä, 130 kilonen vieras ja eeppistä posettelua! Enough talk!

Mika valmistautuu viiden viikon päästä järjestettävään kehonrakennuskisaan Madridissa. Sen jälkeen on kisat Suomesssa lokakuussa. Eli nyt mennään kovaa, koska kisoihin on jäljellä enää viisi viikkoa. VIISI viikkoa ja silti pitäisi kiristää ruuvia. 

Otimme Mikalle tuttuun tapaan ylätaljaa niskan taakse ja hieman soutua sekä apuliikkeitä. Sarjojen välissä Mika avaa treeniään näin dieetillä sekä miltä tuntuu mennä kisoihin kaikkien näiden vuosien jälkeen. Pelottaako, oliko yksi kysymys, jonka Mikalle esitin.

Satuimme myös törmäämään, kirjaimellisesti, Artturi Kalliioon. Tämä mörkö mahtui juuri ja juuri videolle, sillä Artturi painaa käsittämättömät 130 kiloa! Mika vaihteli muutaman sanan Artturin kanssa ja siitä suunnistimme viimeistelemään selän taljaan. 

Lopuksi tietysti mageita poseja! Mutta nyt siihen videoon, olkaa hyvät!

*

Editors note: Olen tosi tyytyväinen tähän videoon. Hauskasti sain soljumaan niin treenin kuin ajatuksenkin videolle. Tällä kertaa tein rauhallisemman videon, eikä tyyli ole sellaista "WarMika" -tykitystä. Ehkäpä tämä tunnelma kertoo siitä mitä kisaajan päässä oikeasti liikkuu tässä vaiheessa valmistelua?

Nälkä, kovat treenit ja väsymys painaa se näkyy Mikasta, ei ehkä kasvoilta, mutta miehestä yleisesti. Halusin välittää tämän tunnelman videoon, unohtamatta kuitenkin asennetta ja fiilistä!

Harva sitä ymmärtää, että kun kuvaa ja editoi tällaisen 24 minuutin pätkän, niin todellisuudessa aikaa saattaa mennä 20x enemmän kuin videon kesto.

Aloitimme klo 18:00 kuvaamaan, lopetimme noin seiskan jälkeen ja painoin suoraan editoimaan. Klo 0:00 oli video valmis, jonka jälkeen erilaisten julkaisuun liittyvien työvaiheiden jälkeen, olin vasta puoli neljä sängyssä. Eipä silti harmita yhtään kokonaisen työpäivän tunnit, koska aihe on niin magea! 

Tykätkää videosta, jakakaa videota ja antakaa palautetta! 

*

Penkkipunnerrus Facebookissa

 

Blogi - Penkkipunnerrus.fi